Ce facem?

Indiferent ca sunteti la inceputul unei afaceri online sau doriti sa va consolidati afacerea, noi avem cunostintele si abilitatile necesare sa va cream propriul magazin online. Putem proiecta si construi sisteme complete de comert electronic care sa va permita
vanzarea de produse online, simplu si usor.

Daca vinzi deja online sau vrei sa incepi s-o faci, noi te putem ajuta!

Implementăm magazine folosind platforma wordpress, care oferă posibilități aproape nelimitate pentru a-ți atinge toate cerințele de funcționalitate. Proiectele de comerț electronic sunt realizate în metodologia woocommerce pentru a angaja clientul în procesul decizional și pentru a asigura un control maxim asupra resurselor proiectului.

Vezi portofoliu
0
Am creat primul magazin
0
Magazine create
0
Magazine cu suport 24/7

Prioritatea noastra nr 1 sunteti dvs!

Nu folosim template-uri sau alte materiale gratuite de pe Internet. Noi suntem “croitori”, facem produse speciale, la comanda, pentru fiecare tip de afacere. Toate magazinele construite de noi sunt gandite sa satisfaca EXACT nevoile dvs.

Avem experienta in proiecte extrem de complexe
ce ne-au adus recunoasterea in domeniu

Mai jos va prezentam cateva exemple de magazine construite de echipa End Soft Design

Rao Books

Un magazin online conectat cu ERP-ul SAP. Foloseste un search avansat interesant dar si navigarea prin carti cred ca este foarte placuta. In baza manualului de identitate a fost realizat un design modern si Responsive (adaptabil pe dispozitivele mobile) cu respectarea culorilor din brand.

Laboratorul Synevo – Plansa anatomica

Un mod unic in lume de a face cumparaturi online pentru domeniul medical. PLansa anatomica Synevo este o aplicatie cu design responsive care faciliteaza selectarea si plata unor grupe de analize in functie de organul selectat.

Elegance Decor

Un alt sistem de ecommerce spectaculos ce permite vanzarea produselor direct din poze. Un magazin in care sunt prezentate atat produse cu pret cat si fara. Sectiunea PORTOFOLIU, creata sa faciliteze modul de navigare si gestionare produse, da viitorului client al Elegance Décor posibilitatea de a importa sub forma de fisiere .xls detaliile produselor.

Chic Victim

Magazin online de prezentare si vanzare accesorii vestimentare pentru femei, desenat de mana. Oferta extrem de larga de bijuterii, posete, saluri originale. Magazin online conceput pe platforma WordPress.

Caranda

Realizarea site-ului a fost o provocare prin faptul ca inglobeaza partea de prezentare de produse, cat si cea de comercializare a acestora, site-ul creat responsive, poate fi vizualizat in conditii excelente, indiferent de dimensiunile dispozitivelor de pe care este accesat.

Synevo – Analize pachete personalizate

Un alt mod interesant de ati vinde produsele si de a crea promotii prin care utilizatorii isi poti calcula indicele de masa corporala generand pachete de analize de preventie bazate pe profilul fiecaruia la un pret redus.

Nova Vento

Special conceput sa se adreseze unei categorii de vizitatori pentru care dinamica este deosebit de importanta astfel cosul de cumparaturi single page inlesneste achizitia si usureaza procesul de inregistrare a detaliilor de achizitie.

Bisonte Romania

Pentru site-ul Bisonte, firma noastra a optat pentru un design modern, dinamic si atractiv, pe o structura responsive, user-friendly. Aceasta a fost provocarea noastra, sa optimizam grafica nonconformista si pentru dispozitivele mobile.

Copyzone

Finalizat ! :)…

Avantajele unui magazin online

 • Costuri reduse cu personalul, chiria, logistica, etc

 • Deschis non-stop pentru cumparatori (nu pierdeti nici o vanzare)

 • Rapiditatea procesarii comenzilor, urmaririi stocurilor

 • Adaugarea/stergerea rapida a produselor functie de performante sau stocuri

 • Ne gandim de la bun inceput la obtinerea de performante in motoarele de cautare. Portofoliul nostru sta marturie

 • Construim sistem de filtrare personalizate

 • Dezvoltam module de raportare specifice fiecarei afaceri (la cerere)

 • Optimizam cat mai mult codul astfel incat efortul clientilor sa fie cat mai redus pentru administrarea magazinului

 • Importul si exportul de produse in excel/Csv

 • Implementam orice sistem de plata din Romania sau strainatate

 • Realizam module specifice de configurare a costurilor de transport

 • Si multe altele

Noi suntem “croitorii” viitorului magazin

Pentru a va transmite o cotatie trebuie sa intelegem cat mai bine proiectul dumneavoastra la care sa adaugam diverse propuneri adunate din experienta acumulata pana acum.

Cere oferta personalizata!

“Profesionalism, promptitudine, dar mai ales flexibilitate.”

“Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu END Soft. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de 3 ani. Colaborarea cu END SOFT s-a defasurat pe mai multe planuri: creare site-uri personalizate (www.ih.ro si www.englezacopii.ro), servicii adwords, crearea si dezvoltarea platformei de evaluare pentru studenti.

Am gasit intelegere in ceea ce priveste particularizarea serviciilor in functie de nevoile noastre, asistenta in orice tip de probleme solicitate ce tin de activitatea de mentenanta/imbunatatire a website-urilor si rezolvarea solicitarilor in timp optim.” International House (IH)

Colaborarea Synevo Romania si ENDD se intinde pe mai bine de 8 ani de zile si este un real succes. In echipa ENDD am gasit un partener care ne-a ajutat sa concretizam proiecte frumoase si inovative. Entuziasm, flexibilitate si dedicare sunt cuvinte care ii caracterizeaza perfect.

Synevo, Synevo Romania

IICCMER a apelat la serviciile companiei End Soft Design pentru implementarea unui nou design pentru site-ul sau principal www.iiccmer.ro. Am facut aceasta alegere dintre mai multe oferte intrucat am remarcat seriozitatea si implicarea echipei inca din etapa de prospectare. Raportul calitate-pret, respectarea termenelor limita stabilite si promptitudinea rezolvarii problemelor neprevazute ne-au confirmat ca a fost o decizie inspirata.

IICCMER , IICCMER

Lucrez de mai bine de 7 ani impreuna cu End Soft Design la cresterea business-ului meu. Au fost intotdeauna la inaltimea asteptarilor noastre, care nu sunt nici pe departe mici. Pot spune ca au jucat foarte bine rolul de „departament de IT” atat pe partea de suport cat si pe partea de dezvoltare. I-am recomandat de nenumarate ori apropiatilor mei si o voi face in continuare. Keep up the good work!

Expert Saltele, Expert Scaune / Exper Saltele

Ati trait vreodata sentimentul ala cand redactezi un email catre sa zicem o agentie de turism de unde astepti o oferta cat mai rapida sau un magazin online de unde te intereseaza un produs sau catre un partener de afaceri de la care astepti un raspuns foarte urgent si BANG raspunsul cu toate informatiile de care aveai nevoie este la tine in INBOX in urmatoarele 10 minute?
Eh, asa arata colaborarea noastra cu End Soft Design. Asa a fost din prima clipa si dupa cativa ani de colaborare lucrurile nu s-au schimbat deloc. Sunt atat de rapizi si prompti oamenii astia de iti vine sa le multumesti zilnic ca exista si site-ul nostru este pe cele mai bune maini. Site-ul Freeridebikes este produsul echipei End Soft Design iar noi suntem foarte mandri de designul si functionalitatea lui.

Free Ride Bikes, Free Ride Bikes

HAI SA FACEM PRIMII PASI IMPREUNA,
NU TE COSTA ORICUM NIMIC!

Trimite-ne doar un mesaj scurt si ne vom ocupa noi de restul!

Cere oferta personalizata!