Un impact deosebit asupra vizitatorilor oricarei pagini web il au elementele de grafica deosebite, elementele noi, moderne, in marea lor majoritate cele vizuale, vizitatorii preferand cu precadere site-urile care se modernizeaza periodic, utilizand orice resursa sau element de prezentare in trend,  in detrimentul celor care raman fidele unor texte, unor structuri invechite, chiar daca perfect logice si complete.

In secolul vitezei, impactul imaginii  fie ea statica sau dinamica,  este covarsitor.

In primul rand, imaginea capteaza si captiveaza, mai mult decat  cuvantul scris, indiferent daca este vorba despre fotografie sau film.

Acum , mai mult decat oricand, timpul este o resursa pretioasa,  fiind stiut faptul ca daca o pagina nu ti-a retinut atentia in primele 10-15 secunde, deja este perimata.

In aceasta situatie , End Soft Design va ofera cele mai noi metode de prezentare, variantele cele mai moderne de captare a atentiei clientilor dumneavoastra, si metodele cele mai atractive pentru retinerea vizitatorilor o perioada cat mai lunga pe site-ul dumneavoastra.

Pe langa zonele interactive, care isi asduc o reala contributie in economia timpului petrecut pe site, firma noastra va poate oferi servicii de productie video, si foto la cei mai inalti parametrii tehnici, cu o calitate de top a imaginii.

Ce va oferim?

Ca si produse foto/video putem oferi servicii de branding, logo-uri, postere, design grafic si modelare la scara, productie video film de prezentare companie, precum si scurt-metraje sau documentare care sa ilustreze in cel mai modern mod,produsele sau serviciile pe care le oferiti vizitatorilor site-ului dumneavoastra,  paginii de web sau blogului.

In ceea ce priveste  scurt-metrajele, filmele documentare sau reclamele video pe care vi le punem la dispozitie,  acestea sunt realizate cu profesionisti in domeniu, mare parte dintre acestia facandu-si ucenicia la televiziuni de top din tara, si care utilizeaza aparatura de inalta tinuta tehnica, ce permite realizarea de imagini deosebite in conditii de calitate exceptionala.

Cea mai noua versiune de prezentare viudeo, prezentarea 3D nu mai este de ceva vreme o problema pentru cei care au optat sper utilizarea acestei metode moderne de prezentare, dupa cum se vede si in imaginile de mai jos:

Ce asiguram?

Echipa noastra va poate ajuta pe parcursul intregului proces de productie, de la elaborarea conceptului, filmarea si montajul imaginilor, productia , oferind consiliere, asistenta si daca doriti, echipa cea mai apta pentru a realiza orice proiect video complet, mai simplu sau de anvergura, in conditii tehnice deosebite.

O alta directie in care va putem oferi sprijinul, o reprezinta modelele 3D, sau modelele  la scara, pentru care , orice detaliu este esential, iar la elaborarea acestora sunt implicate cele mai noi tehnologii si programe, in scopul obtinerii unor desene care reproduc fidel modelul luat in lucru.

Aceste modele se adapteaza foarte  simplu folosite pentru a fi  folosite in zonele interactive ale site-urilor, putand fi utilizate la realizarea tururilor virtuale, constituindu-se in elemente de modernitate  foarte apreciate de catre vizitatorii de pe site-uri.

Toate aceste elemente impacteaza pozitiv asupra frecventei vizitelor, a timpului petrecut pe site, implicit asupra pozitiei lor de ranking.