Producție video și modelare 3D

Elementele grafice vizuale au un impact considerabil asupra utilizatorilor oricărei pagini web.

Orice utilizator preferă un site modern, actual, la curent cu tot ce este nou în detrimentul unuia construit pe structuri învechite, indiferent că este complet și bine realizat.

01

Este bine cunoscut faptul că o imagine atrage mai mult decât un text, indiferent dacă este vorba despre fotografie sau film, iar orice website trebuie adaptat în acest sens.

02

Dacă site-ul tău nu a atras atenția utilizatorului în primele 10-15 secunde, atunci acesta s-ar putea sa nu mai revină, astfel că îl poți pierde cu ușurință.

03

La End Soft Design oferim cele mai noi metode de prezentare, acestea fiind moderne și atractive având rolul de captivare pentru reținerea atenției utilizatorilor tăi.

În secolul vitezei impactul imaginii este considerabil, indiferent dacă aceasta este statică sau dinamică.

Ce oferim?

Pe lângă zonele interactive care au o reală contribuție în economia timpului petrecut pe site, te putem ajuta cu servicii de producție video și foto la cei mai înalți parametri tehnici, cu rezultate de top.

Produse de tip foto/video

Putem oferi servicii de branding, logo-uri, postere, design grafic și modelare la scară, producție video, film de prezentare a companiei, precum și scurt-metraje sau documentare care să ilustreze într-un mod modern produsele sau serviciile pe care le oferi tuturor vizitatorilor tăi.

Scurt-metraje, filme documentare sau reclame video

Acestea sunt realizate în colaborare cu profesioniști în domeniu, mulți dintre care lucrează la televiziuni de top din țară și care utilizează doar aparatură de ultimă generație ce permite obținerea unor rezultate de o calitate excelentă.

Prezentare video/3D

Această metodă de prezentare video este la mare căutare, fiind o soluție pentru numeroase proiecte, astfel că o poți alege în cazul în care îți dorești un rezultat inedit și de calitate.

Ce asigurăm?

Echipa noastră te poate ajuta pe parcursul întregului proces de producție, începând cu elaborarea conceptului, filmarea și montajul imaginilor până la producție. Oferim consiliere, asistență și putem realiza orice proiect video, indiferent de complexitate, totul în condiții excelente.

De asemenea, te putem ajuta și cu modele 3D sau modele la scară în cazul cărora cel mai mic detaliu poate face diferența. Pentru astfel de proiecte folosim tehnologii și sisteme software de ultimă generație pentru ca rezultatele obținute să reproducă fidel modelul lucrat.

Aceste modele se adaptează cu ușurință pentru a fi folosite în zonele interactive ale site-urilor. Sunt utile și la realizarea tururilor virtuale pentru că formează elemente de modernitate foarte apreciate de către utilizatorii site-urilor.

Toate aceste elemente au un impact semnificativ asupra frecvenței vizitelor,
a timpului petrecut pe site și a vizibilității pe motoarele de căutare.

câteva proiecte video

GSP Bigfoot 1

Synevo – Lansare laborator

Vega Hotel

Wild Carpathia

Ai curiozități?
Nu ezita, întreabă și-ți vom răspunde!

Suntem aici pentru a ajuta afacerea ta să devină cea mai tare din nișa de business!