Producție video și modelare 3D

Un impact deosebit asupra vizitatorilor oricărei pagini web il au elementele de grafică vizuală deosebite.

Vizitatorii preferă cu precădere site-urile care se modernizează periodic, utilizând orice resursă sau element de prezentare în trend, în detrimentul celor care rămân fidele unor texte, unor structuri învechite, chiar dacă sunt perfect logice și complete.

01

În primul rând, imaginea captivează mai mult decât cuvântul scris, indiferent dacă este vorba despre fotografie sau film.

02

Acum, mai mult decat oricand, timpul este o resursă pretioasă. Dacă o pagină nu ți-a reținut atenția în primele 10-15 secunde, deja este perimată.

03

End Soft Design vă oferă cele mai noi metode de prezentare, variante moderne și atractive de captivare pentru reținerea atenției clienților dumneavoastră.

În secolul vitezei, impactul imaginii fie ea statică sau dinamică, este covărșitor.

Ce vă oferim?

Pe lângă zonele interactive, care își ascund o reală contribuție în economia timpului petrecut pe site, firma noastră vă poate oferi servicii de producție video și foto la cei mai înalți parametri tehnici, cu o calitate de top a imaginii.

Produse de tip foto/video

Putem oferi servicii de branding, logo-uri, postere, design grafic si modelare la scara, productie video film de prezentare companie, precum si scurt-metraje sau documentare care sa ilustreze in cel mai modern mod,produsele sau serviciile pe care le oferiti vizitatorilor site-ului dumneavoastra, paginii de web sau blogului.

Scurt-metrajele, filmele documentare sau reclamele video

Acestea sunt realizate cu profesionisti in domeniu, mare parte dintre acestia facandu-si ucenicia la televiziuni de top din tara, si care utilizeaza aparatura de inalta tinuta tehnica, ce permite realizarea de imagini deosebite in conditii de calitate exceptionala.

Prezentare video/3D

Cea mai noua versiune de prezentare video, prezentarea 3D nu mai este de ceva vreme o problema pentru cei care au optat spre utilizarea acestei metode moderne de prezentare

Ce asigurăm?

Echipa noastră vă poate ajuta pe parcursul întregului proces de productie, de la elaborarea conceptului, filmarea și montajul imaginilor, producția, oferind consiliere, asistență și dacă doriți, echipa cea mai aptă pentru a realiza orice proiect video complet, mai simplu sau de anvergură, în condiții tehnice deosebite.

O altă direcție în care vă putem oferi sprijinul o reprezintă modelele 3D sau modelele la scară pentru care orice detaliu este esențial, iar la elaborarea acestora sunt implicate cele mai noi tehnologii și programe în scopul obținerii unor desene care reproduc fidel modelul luat în lucru.

Aceste modele se adaptează foarte simplu pentru a fi folosite în zonele interactive ale site-urilor. Mai pot fi utilizate la realizarea tururilor virtuale astfel formand elemente de modernitate foarte apreciate de către vizitatorii de pe site-uri.

Toate aceste elemente au un impact pozitiv asupra frecvenței vizitelor, a timpului petrecut pe site și
implicit asupra poziției lor de ranking.

câteva proiecte video

GSP Bigfoot 1

Synevo – Lansare laborator

Vega Hotel

Wild Carpathia

Ai curiozități?
Nu ezita, întreabă și-ți vom răspunde!

Suntem aici pentru a ajuta afacerea ta să devină cea mai tare din nișa de business!