Blog

PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL POR 2014-2020

PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL POR 2014-2020

Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii,

Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.

Aceasta prioritate de investitie va sprijini dezvoltarea IMM-urilor pentru imbunatatirea capacitatilor avansate de dezvoltare a produselor si a serviciilor, in vederea cresterii competitivitatii economiilor regionale si nationale. In acest sens, se au in vedere IMM-urile care sunt interesate de gasirea unui model optim de crestere, atat in sensul trecerii in alta categorie de dimensiune, cat si in sensul dezvoltarii activitatii desfasurate, in scopul cresterii dimensiunii pietei adresate (piata locala sa devina regionala, nationala sau internationala).

Mai mult

Ce este AdWords?

AdWords este platforma de Publicitate si Promovare Online oferita de Google si este cea mai rapida si eficienta modalitate de promovare on-line. Google AdWords ne permite sa cream anunturi online de tip text, imagine sau video si sa le afisam pe motorul de cautare Google sau in reteaua de Display Google, targetand astfel utilizatorii aflati in toate stadiile procesului de cumparare.

Mai mult

Update-ul Google Hummingbird – ce poate insemna pentru SEO

La sfarsitul lunii Septembrie 2013, Google a anuntat un nou update de algoritm numit ‘’Hummingbird’’ ( pasarea colibiri), ingrijorand si umpland de indoieli multi experti SEO. Pentru a va ajuta sa nu intrati in panica si sa va planificati cu intelepciune activitatea dumneavoastra de SEO, am pus la punct acest ghid.  In el, va explicam ce anume inseamna de fapt aceasta updatare la Hummingbird, cum afecteaza rankingurile si cum sa va adaptati strategia SEO pentru a beneficia de aceste schimbari.

Deci, ce anume cunoastem despre Hummingbird?

Mai mult

Informatii oficiale Google: La ce sa ne asteptam in vara 2013

Spammers beware! This summer, Google is going after black-hat and link spammers.

Intr-un video postat pe YouTube, Matt Cutts inginer la Google, a anuntat 9 lucruri pe care Google le va face in lunile urmatoare. Cum vor afecta aceste lucruri pozitia paginilor tale in rezultatele de cautare Google si ce poti face pentru a-ti proteja pozitiile actuale?

Mai mult

Samuru un nou motor de cautare ce incearca sa concureze Google

Un nou motor de cautare incearca sa concureze Google. Algoritmul sau nu functioneaza pe principiul linkurilor obtinute din alte website-uri si cu toate acestea returneaza rezultate bune.

  • Poate deveni o alternativa la Google?
  • Cum te poti asigura ca website-ul tau va fi gasit intr-un astfel de motor de cautare?

Mai mult

Internetul si decizia de cumparare

Un studiu privind contributia Internetului ca sursa de informare pre si post cumparare, a fost publicat la inceputul acestui an de binecunoscutul institut de cercetari de piata GFK.

Mai mult

Este noul display ipad prea bun pentru web ?

Se pare ca da ! Spun cei care fac pagini web , majoritatea oamenilor au rezolutii la display-urile calculatoarelor ce nu depasesc 1280×1024 , asa ca ideea de a face pagini la rezolutiile de acum ale Ipad-ului 2048×1536 suna cam costisitor!

Mai mult

Cat de mult afecteaza internetul afacerile in urmatorii 10 Ani ?

Sa luam in calcul ideea principala a afacerii, a castigului. Eu persoana juridica produc si vand produsul unei alte persoane juridice numit distribuitor national sau global el vinde la randul lui unui alt distribuitor mai mic zonal de unde ajunge in magazine, sau mai nou, direct la consumator prin internet.

Mai mult