Blog

Istoria web design-ului

Generatiile nascute dupa 1990 probabil se intreaba cum au supravietuit parintii lor fara internet si web site-uri. Dar da, pot spune cu siguranta ca a existat o viata frumoasa si inainte de aparitia Internetului. Cu toate acestea, Internetul a schimbat lumea asa cum o cunosteam eu pentru totdeauna.

Programul operațional regional POR 2014-2020

Aceasta prioritate de investitie va sprijini dezvoltarea IMM-urilor pentru imbunatatirea capacitatilor avansate de dezvoltare a produselor si a serviciilor, in vederea cresterii competitivitatii economiilor regionale si nationale.

Ce este AdWords?

AdWords este platforma de Publicitate si Promovare Online oferita de Google si este cea mai rapida si eficienta modalitate de promovare on-line.

Mai mult

Informații oficiale Google: La ce sa ne asteptăm în vara 2013

Intr-un video postat pe YouTube, Matt Cutts inginer la Google, a anuntat 9 lucruri pe care Google le va face in lunile urmatoare. Cum vor afecta aceste lucruri pozitia paginilor tale in rezultatele de cautare Google si ce poti face pentru a-ti proteja pozitiile actuale?

Internetul si decizia de cumparare

Un studiu privind contributia Internetului ca sursa de informare pre si post cumparare, a fost publicat la inceputul acestui an de binecunoscutul institut de cercetari de piata GFK.

Mai mult

Este noul display ipad prea bun pentru web ?

Se pare ca da ! Spun cei care fac pagini web , majoritatea oamenilor au rezolutii la display-urile calculatoarelor ce nu depasesc 1280×1024 , asa ca ideea de a face pagini la rezolutiile de acum ale Ipad-ului 2048×1536 suna cam costisitor!

Mai mult