End Soft Design se implica in programe de pregatire practica a studentilor, avand colaborari fructuoase de cativa ani, deja, cu Universitatea Politehnica Bucuresti si cu  Universtiatea Lillebaelt din Danemarca.

Directiile de pregatire pentru care asiguram stagii de internship sunt Programarea PHP, dezvoltarea de site-uri pe WordPress in speta CSS, HTML si PHP, respectiv Grafic Design dar si Marketing Online, o directie destul de interesanta de pregatire.

De exemplu, anul trecut  End Soft Design a participat activ in programul „Din Scoala Hai sa ne pregatim pentru o viata activa!”, acronim SHIVA, care a acoperit perioada de practica de vara a studentilor.

In cadrul programelor de pregatire, studentii participanti beneficieaza de posibilitatea de a dobandi abilitati de lucru in echipa, abilitati specifice directiei de practica pe care o urmeaza, dar si abilitati de gestionare optima a resurselor (timp) pentru atingerea la un nivel superior de calitate a targetului echipei din care au facut parte.

Fiind primul contact cu un loc de munca, internship-ul oferit de firma noastra pregateste studentii sa relationeze cu ceilalti membrii ai echipei, sa ceara sprijin, sa caute solutii, sa vina cu idei, sa aprecieze in mod obiectiv efortul necesar atingerii obiectivelor preconizate, dar sa si aprecieze correct calitatea produsului realizat.

In urma acestor programe, cuantificarea feed-back-ului obtinut de la cursanti ne ajuta sa ne imbunatatim strategia de pregatire, sa devenim mai buni cu fiecare grupa de interni pregatita.

Ne rezervam dreptul de selectare a studentilor participanti la Internship. In acest sens trebuie sa sustineti niste teste si un interviu. Inscrie-te din timp, trimite un CV pe e-mail si detalii legate de Internship-ul dorit.

De regula, programul de pregatire a constat in 3 luni de lucru neplatite , in sanul echipei noastre. In urma fiecarei perioade de Internship unii dintre participanti au ramas ca si angajati in echipa noastra.