Va oferim cea mai completa lista directoare web romanesti.

Pe zi ce trecem mai adaugam 2-3 directoare la lista noastra, iar in momentul de fata avem peste 1.000 Directoare web in lista noastra

Inainte de a incepe utilizarea acestei baze de date
iti recomandam sa te inscrii si in directorul nostru:

Director Web

Pentru o inscriere cat mai usoara recomandam utilizarea unor programe auxiliare care retin datele si completeaza formularele automat in locul tau. Eu am incercat cateva programe si pot recomanda Autofill Forms 0.9.x., un plugin pentru firefox sau, ceva mai sofisticat dar si mai performant ar fi Roboform. In ambele programe trebuie sa definesti un format de completare a campurilor, asta fiind partea putin mai complicata, dar odata setat un tipar de formular de cate ori deschizi un director si te afli pe pagina de publicare a anuntului cu un singur click formularul de inregistrare este gata completat.

Acestea fiind spuse, trebuie doar sa iti iei o cana mare de cafea,
sa te inarmezi cu multa rabdare si sa te apuci de completat formulare. 🙂

Inscrierea in directoare este doar o etapa din optimizarea pentru motoarele de cautare. Daca doresti sa iti facem o propunere de optimizare pentru siteul tau ne poti cere o propunere pentru siteul tau prin formularul de contact. La noi plata se face pe rezultate, nu pe povesti.

Cea mai completa lista directoare web romanesti:

Acceseaza lista directoare web
Din aceasta lista nu au fost verificate toate directoarele care ofera Transfer de Page Rank, necesita Cont sau va cer Linkback. Pentru directoarele pentru care nu avem inca aceste informatii am trecut generic semnul X adica NU ofera sau nu cer cont/linkback.

In formularul de mai jos
puteti propune un director nou si dupa verificare, va fi adaugat la aceasta lista.

Deasemeni, tot prin acest formular puteti raporta un link nefunctional. Daca aveti propuneri de imbunatatire a acestei pagini le puteti posta pe forum.
Spor la link building.