Mentenanta website

Servicii mentenanță
lunară website

Costurile abonamentului sunt variabile în funcție de numărul de intervenții lunare, timpul dorit de răspuns, numărul de ore alocate lunar, persoane de contactat dedicate etc.
Nu există un preț fix.

Lista de serviciilor de mentenanță

Număr intervenții lunare incluse în abonament: x2 numărul de ore achiziționate.

Timpi de răspuns maxim pentru orice solicitare: între 4-48 ore lucrătoare (în cazul în care rezolvarea solicitărilor primite este mai mare de 3 ore lucrătoare, timpul de răspuns poate fi mai mare). Cu timpul de răspuns dorit este mai redus valoarea contractului crește.

Număr total de ore alocate lunar: 1 ora minim – dar asigură abonamente și cu câteva zeci de ore incluse.

Administrare tehnică server: adăugare/eliminare e-mailuri, adăugare/eliminare domenii, servicii specifice de mentenanță e-mail/server.

Backup zilinic pe o perioadă de 30 de zile (doar dacă website-ul este găzduit pe serverele End Soft Design).

Restaurare rapidă în cazul atacurilor informatice (utilizând copiile puse la dispoziție de client sau copiile din bazele proprii – acestea depind de frecvența back-up-ului oferit de pachetul de hosting).

Sistem de tichete pentru a urmări solicitarile dumneavoastră cu posibilitea de a evalua promitudinea și atenția echipei noastre dar și istoricul tichetelor. Sistemul va asigura o interfață de acces pentru monitorizarea acestora.

Actualizarea website-ului dumneavoastră pe parte de conținut: texte; produse; poze; filme primite de la dumneavoastră (conform specificatiilor primite).

Suport și consultanță pentru dezvoltări ulterioare.

Monitorizare trafic și generarea de rapoarte periodice privind numărul de vizite, vizitatori, pagini și cuvintele cheie cele mai căutate pe website. Rapoartele vor fi emise și transmise în format PDF din contul de Google Analytics.

Sistem îmbunătățit de securitate la nivelul website-ului cu verificari periodice de conformitate.

Suport tehnic și asistență pentru utilizarea CMS-ului folosit de website-ul dumneavoastră.

Modificări website conform solicitărilor venite de la dumneavoastră: editare denumire butoane/meniuri, adăugare/eliminare meniuri, adăugare eliminare pagini, inserare cod primit de la dumneavoastră etc.  Atentie! În aceste servicii nu este inclusă dezvoltarea de module sau funcționalități noi pentru website (pentru acestea vă transmitem o cotație punctual).

Suport telefonic inclus.

Concepție și redactare texte pentru website sau comunicate de presă (pornind de la specificațiile dumneavoastră).

Servicii creație grafică pentru web sau print (realizare orice tip de bannere, cărți de vizită, mape de prezentare, afișe etc).

Persoane de support alocate cu posibilitatea de a fi contactate direct.

Servicii moderare forum sau blog.

Servicii de transmitere newsletter. Nu oferim baze de date cu adrese de e-mail.

Machete grafice pentru newsletter.

Verificarea periodică a funcționalității site-ului (încărcarea paginilor, testarea link-urilor interne și externe, testarea formularelor de contact, a conturilor de client sau coșului de cumpărături – în cazul magazinelor online).

Administrare Facebook

Orice solicitare va fi rotunjită în tranșe de 30 minute (de ex. Dacă o solicitare a durat 17 minute va fi în registrată ca un consum de 30 de minute). Depășirile față de orele alocate în abonament se taxează cu 40 Euro/oră. Depășirile se calculează trimestrial (în cazul în care pe parcursul a 3 luni, numarul total de ore a fost depășit, se va emite o factură pentru orele calculate ca și diferență).

Fiecare solicitare va fi înregistrată cu un număr de tichet ce poate fi verificat în orice moment. Contactarea echipei noastre telefonic recomandam să fie utilizată doar în cazuri de urgență (website virusat, probleme severe de functionalitate etc) sau dacă abonamentul dumneavoastră are inclusă această facilitate.

Orele contractate și neutilizate pe parcursul a 3 luni nu se reportează.

Se poate discuta o modificare a acestor pachete în funcție de opțiunile dumneavoastră, în orice moment.

Testează 3 luni serviciile de mentenanță

Pentru a vă face oferta personalizată vă rugăm să ne contactați.