Optimizare site

Garantăm o poziționare în top 10 pe motoarele de căutare Google pentru orice cuvânt cheie.

Probabil mulți oameni se întreabă care este șmecheria?
Mulți oameni vor spune că nu este posibil să garantezi o poziție în top 10 pe Google. Este foarte adevărăt! Nimeni nu poate garanta un loc în top 10 cu excepția inginerilor de la Google.
Totuși este posibil! Noi am demonstrat acest lucru clienților noștri.

Nu există nici o șmecherie!

Vă explicăm modul nostru de lucru…

01

Dumneavoastră puteți alege orice cuvint cheie (de preferat este sa facem noi un studiu în baza caruia dumneavoastră să faceți alegerile potrivite).

02

Analizăm website-ul cât și nivelul actual de promovare pe care îl are acesta pe web. În același timp analizăm primele 10 website-uri concurente, în amanunt. În baza acestor informații construim un raport și ne apucăm de treabă.

03

Efectuăm modificările necesare la website astfel încât să fie în trend-ul concurenței directe și ne apucăm de promovare. Această etapă generează niște costuri, în funcție de volumul de muncă.

04

Începem etapa de promovare activă. Stabilim două obiective,
primul obiectiv – pagina 2-3 din google și doilea obiectiv – TOP 10 Google.

End Soft Design vă propune un mod unic de lucru în România:

PLATA PE SUCCES* a acestor servicii!

Achitați 30% din valoarea promovării de tip SEO la atingerea unor poziții între locurile 11 – 30 (pagina 2 sau 3 din Google) iar diferența de 70% la atingerea unor poziții între locurile 1-10 (prima pagină din Google).

* În afară de bonusarea pe succes este necesar și un buget lunar care să acopere costurile de promovare:
copywriteri, specialist SEO, achiziția de articole.

În general bugetele pentru acest tip de promovare sunt destul de consistente.

Cauza fiind schimbarea frecventă a algoritmilor Google iar cei care realizează acest tip de promovare trebuie să acorde foarte multă atenție la mici detalii pentru ca website-ul să nu fie afectat în timp de aceste schimbări. Cu alte cuvinte o promovare de tip SEO serioasă necesită timp îndelungat și efort consistent.

Prețul se calculează în funcție de concurența pe care o are acel cuvânt cheie pe google.ro pe web.

Rezultatele pot fi verificate și de dumneavoastră tot timpul căutând cuvintele targetate în Google.

De fapt nu este nici o șmecherie, urmând etapele de mai sus și cunoștințele noastre solide în acest domeniu am arătat că se poate. Verificați portofoliul nostru seo și o să regăsiți mai multe exemple de succes ale noastre în acest domeniu.

Un exemplu mai mult decât convingator este website-ul nostru care este în top 5 pe google pentru cuvântul “web design” ce are o concurență de peste 300.000.000 pagini web (și multe alte cuvinte din domeniul nostru).

De regulă, acest tip de optimizare îl realizăm doar pentru website-urile construite de agenția noastră.
Facem excepții doar în cazul în care website-ul propus spre optimizare este bine pregătit pentru această competiție dificilă.

Clienții Noștri SEO

Aveți grijă la alte oferte
garantate pentru o poziție în TOP 10 pe Google!*

Sunt puține companii care garantează astfel de poziții. Totuși, trebuie să urmăriți cu atenție aceste oferte. Sunt de exemplu companii care percep o taxă lunară pentru servicii de optimizare, păstrează jumătate din bani iar cu jumătate vă fac reclamă pe Google ADwords. Rezultatele sunt nesatisfăcătoare de regulă, dar sunt, iar când terminați contractul website-ul dispare din motoarele de căutare.

Alte companii vă oferă garanții pentru TOP 10 pe Google dar doar pentru cuvinte cheie pe care le aleg ei. Nu este dificil de obținut aceste poziții pentru cuvinte obscure care de fapt nu vă aduc rezultate concrete iar aceste poziționări nu vor aduce nici un beneficiu afacerii dumneavoastră.

Poziționarea în TOP 10 pe Google trebuie să fie pentru cuvintele cheie alese de dumneavoastră și pentru cele care vă aduc cele mai bune rezultate. Poziționarea de care vorbim trebuie să fie realizată natural, fară linkuri sponsorizate plătite motoarelor de căutare.

Fii prezent în mediul online pentru potențialii tăi clienți!

Te ajutăm să ajungi în cel mai bun moment la publicul potrivit.