Testimoniale

Feedback-ul clienților

care au avut încredere în noi

Ati trait vreodata sentimentul ala cand redactezi un email catre, sa zicem, o agentie de turism de unde astepti o oferta cat mai rapida sau un magazin online de unde te intereseaza un produs sau catre un partener de afaceri de la care astepti un raspuns foarte urgent si BANG raspunsul cu toate informatiile de care aveai nevoie este la tine in INBOX in urmatoarele 10 minute?
Eh, asa arata colaborarea noastra cu End Soft Design. Asa a fost din prima clipa si dupa cativa ani de colaborare lucrurile nu s-au schimbat deloc. Sunt atat de rapizi si prompti oamenii astia de iti vine sa le multumesti zilnic ca exista si site-ul nostru este pe cele mai bune maini. Site-ul Freeridebikes este produsul echipei End Soft Design iar noi suntem foarte mandri de designul si functionalitatea lui.

Free Ride Bikes

La momentul în care am început realizarea noului site al companiei noastre nu conștientizam amploarea unui astfel de demers. Apropiindu-ne însă acum de final, pot doar să fiu recunoscător față de alegerea făcută cu doar câteva luni în urmă, respectiv cea de a avea alături echipa End Soft Design.
Am găsit la End Soft o echipă extrem de profesionistă, întotdeauna deschisă spre a ne susține și a ne pune în practică ideile, o echipă ce s-a transformat rapid într-un foarte bun partener pentru desfășurarea proiectului nostru. Încă de la primele discuții ne-au oferit soluții ce au completat și îmbunătățit ideile noastre pentru a obține un website actual, de maximă calitate.
Deși proiectul nostru se apropie acum de final, cred că în viitor, pe măsură ce vom căuta să implementăm noi soluții IT mai extinse, vom alege în continuare să colaborăm cu echipa End Soft Design.

Popp & Asociații

Lucrez de mai bine de 7 ani impreuna cu End Soft Design la cresterea business-ului meu. Au fost intotdeauna la inaltimea asteptarilor noastre, care nu sunt nici pe departe mici. Pot spune ca au jucat foarte bine rolul de “departament de IT” atat pe partea de suport cat si pe partea de dezvoltare. I-am recomandat de nenumarate ori apropiatilor mei si o voi face in continuare. Keep up the good work!

Expert Scaune / Exper Saltele

Colaborarea Synevo Romania si ENDD se intinde pe mai bine de 8 ani de zile si este un real succes. In echipa ENDD am gasit un partener care ne-a ajutat sa concretizam proiecte frumoase si inovative. Entuziasm, flexibilitate si dedicare sunt cuvinte care ii caracterizeaza perfect.

Laboratoarele Synevo România

Profesionalism, promptitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu END Soft. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de 3 ani. Colaborarea cu END SOFT s-a defasurat pe mai multe planuri: creare site-uri personalizate (www.ih.ro si www.englezacopii.ro), servicii adwords, crearea si dezvoltarea platformei de evaluare pentru studenti.
Am gasit intelegere in ceea ce priveste particularizarea serviciilor in functie de nevoile noastre, asistenta in orice tip de probleme solicitate ce tin de activitatea de mentenanta/imbunatatire a website-urilor si rezolvarea solicitarilor in timp optim.

International House (IH)

IICCMER a apelat la serviciile companiei End Soft Design pentru implementarea unui nou design pentru site-ul sau principal www.iiccmer.ro. Am facut aceasta alegere dintre mai multe oferte intrucat am remarcat seriozitatea si implicarea echipei inca din etapa de prospectare. Raportul calitate-pret, respectarea termenelor limita stabilite si promptitudinea rezolvarii problemelor neprevazute ne-au confirmat ca a fost o decizie inspirata.

IICCMERInstitutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.

Echipa End Soft Design s-a ridicat la nivelul promisiunilor iar toate problemele aparute au fost rezolvate in timpul cuvenit. Suntem foarte incantati ca am descoperit aceasta companie care chiar poate sa construiasca in mediul online ceva cu care sa te mandresti apoi ca beneficiar.
Multumim inca o data si ne dorim ca si pe viitor sa existe aceeasi solicitudine.

Copy Zone

Testimoniale

SUNTEM AICI PENTRU A AJUTA AFACEREA TA
Încearcă-ne acum!

Amestecul nostru de experiență și de entuziasm ne permite să creăm site-uri si campanii ce deschid noi oportunitati, ce generează trafic și inspirație vizitatorilor.