“Marketingul modern este arta de a vinde oamenilor lucruri de care nu au nevoie si pe care nu si le permit!”

Pentru a stabili modalitatea cea mai potrivita de promovare a website-ului dumneavoastra este necesar sa cunoastem obiectivele pe care le aveti. (cresterea vanzarilor/cresterea notorietati brandului/ambele etc).

Agentia noastra este calificata pentru a va oferi
urmatoarele tipuri de campanii de Marketing Online:

Servicii SEO
(Search Engine Optimization)

Detalii
Detalii

Promovare
Social Media

Detalii

Alte tipuri de promovare
oferite de End Soft Design

Detalii
  1. Servicii SEO (Search Engine Optimization)

Acest tip de promovare presupune utilizarea unor tehnici specifice prin care website-ul dumneavoastra ajunge sa fie pozitionat in prima pagina de la Google (locurile 1-10) pentru anumite cuvinte cheie utilizate de potentialii dumneavoastra clienti.

Acest tip de promovare poate dura de la 2-3 luni minim pana la cativa ani in functie de competitia intampinata pe nisa dumneavoastra de piata. Cu cat competitia este mai mare cu atat timpul de atingere a obiectivelor este mai mare.

End Soft Design va propune un mod de lucru unic in Romania: Plata pe succes a acestor servicii!

Achitati 30% din valoarea promovarii de tip SEO la atingerea unor pozitii intre locurile 11 – 30 (pagina 2 sau 3 din Google) iar diferenta de 70% la atingerea unor pozitii intre locurile 1-10 (prima pagina din Google).

De regula, acest tip de optimizare il realizam doar pentru website-urile construite de agentia noastra. Facem exceptii doar in cazul in care website-ul propus spre optimizare este bine pregatit pentru aceasta competitie dificila.

In general bugetele pentru acest tip de promovare sunt destul de consistente deoarece Google schimba destul de des algoritmii iar cei care realizeaza acest tip de promovare trebuie sa acorde foarte multa atentie la mici detalii pentru ca website-ul sa nu fie afectat in timp de aceste schimbari. Cu alte cuvinte o promovare de tip SEO serioasa necesita timp indelungat si efort consistent.

Rezultate notabile puteti gasi in pagina noastra de portofoliu SEO: https://www.endd.ro/portofoliu-seo-rezultate/

Avem rezultate! Testeaza-ne acum!
  1. ADWORDS

Serviciile de tip Adwords reprezinta reclamele platite pe Google (in retea de cautare Google si/sau in reteaua de website-uri partenere Google). Publicitatea folosind aceasta tehnica ne permite promovarea unui website imediat prin utilizarea de anunturi de tip text sau vizuale (poze, animatii, filme).

Este necesar sa alocati un buget lunar pentru acest tip de publicitate. Costurile pentru pregatirea unui cont pentru publicitatea de tip Adwords incep de la 50 Euro (in functie de dimensiunea proiectului). Costurile lunare de optimizare a campaniilor de tip Adwords sunt de 20% din valoarea bugetului alocat (pentru bugete de 250-1000 euro/luna costurile sunt de 20%). Bugetul minim acceptat de agentia noastra este de 250 Euro/luna.

Dispunem de oameni calificati si certificati de Google care pot realiza campanii de tip Adwords ce va pot aduce rezultate imediate. Campaniile noastre de adwords sunt focusate pe un ROI cat mai ridicat pentru compania dumneavoastra.  Gasiti o prezentare mai detaliata in pagina noastra https://www.endd.ro/servicii-adwords/

Avem rezultate! Testeaza-ne acum!
  1. Promovare Social Media

Acest tip de promovare va permite o vizibilitate crescuta in zona de Social Media. Ce facem?

Va punem la dispozitie un specialist in comunicarea pe Social Media, cu experienta, pozitionat in top 100 bloggeri din Romania.

Creem conturi si administram retelele sociale: Facebook, Twitter, Google+, 4square, Pinterest, Instagram

Administram si publicam articole pe blogul companiei dumneavoastra prin care incercam o comunicare directa si cu zona de Social Media.

Identificam website-uri/bloguri din acelasi domeniu cu al dumneavoastra sau apropiat si incercam o comunicare si prin aceste website-uri.

Pentru acest tip de promovare este necesar sa alocati un buget lunar. In functie de bugetul alocat va putem spune cate (si ce) interventii zilnice va putem aloca pentru acest tip de campanie. Bugetul trebuie alocat si gandit pentru o perioada de minim 6 luni pentru a obtine rezultate concrete.

Avem rezultate! Testeaza-ne acum!
  1. Alte tipuri de promovare oferite de End Soft Design:
  • Publicitatea prin Bannere postate pe alte website-uri (din portofoliul propriu, partenere sau din onlineul romanesc sau international)
  • Publicarea de comunicate de presa
  • Achizitionarea de stiri platite in diverse publicatii
  • Mass mailing

Pentru alegerea tipului de publicitate potrivit proiectului dumneavoastra in primul rand trebuie sa va ganditi la ce bugete puteti aloca. In al doilea rand trebuie sa ne intalnim si sa discutam o strategie potrivita pentru poiectul dumneavoastra.

Avem rezultate! Testeaza-ne acum!