Despre noi

Suntem o agenție de web design, care a fost lansată în vara anului 2007, cu sediul în București.

Echipa noastră este formată din tineri ambițioși pentru care fiecare proiect reprezintă o adevarată provocare căci mereu ne dorim să livrăm cea mai bună calitate. Ne putem ocupa de imaginea afacerii tale pe Internet de la consultanță, proiectare, concept, web design, dezvoltare, implementare, lansare pe piată până la mentenanță și promovare. Suntem resposabili și serioși atunci când vine vorba de web design.

Proiectele mari nu necesită o echipă mare

Lucrăm cu clienți din întreaga lume (Olanda, Suedia, Canada, Franța, Elvetia, UK). În calitate de programatori și designeri pasionați, ne place să construim produse care sunt ușor de utilizat, accesibile, captivante și plăcute.

Acordăm atenție detaliilor, stam mereu informați

Îmbrățișăm învățarea continuă. Înțelegem că lumea și tehnologia sunt în continuă schimbare și ne propunem să ieșim și să învățăm de la alții din industrie cât mai mult posibil. Suntem sârguincioși în ceea ce privește termenele și tindem întotdeauna spre transparență și claritatea așteptărilor. Dacă procesele nu funcționează, le analizăm, le repetăm și le îmbunătățim cu atenție pentru fiecare detaliu.

Procesul nostru

01

Întâlnire și Analiză

Încercăm să înțelegem proiectul și să analizăm împreună cu echipa ta cele mai eficiente soluții de dezvoltare. Vă cercetăm industria, facem bilanțul concurenței și elaborăm un plan. Stabilim o listă de obiective și ne apucăm de desenat.

02

Design și Dezvoltare web

„Desenăm”, concepem până găsim împreună cu tine o soluție potrivită pentru afacerea ta pas cu pas. Nu solicităm bani daca nu ești mulțumit de rezultat. Apoi trecem la partea care nu se vede dar se simte în interacțiunea utilizatorilor, dezvoltarea/programarea web.

03

Marketing și Lansare

După atâta muncă știm să măsurăm rezultatele. Pasiunea noastră este de a oferi calitate și performanță la nivel ridicat. Aceasta înseamnă să apăreți în Google cu un website excelent și să convertiți vizitatorii în potentiali clienți și apoi în vânzări pentru afacerea dvs. Nu vindem povești, vindem rezultate concrete.

Web Design

Design web elegant, adaptabil pe orice dispozitiv, care transmite identitatea brandului dvs. și vă îndeplinește obiectivele. De la paginile de lansare la aplicații web, facem totul.

Aplicații Web

Landing page

Programare web

Front-end development

Back-end development

E-Commerce

CRM

CMS

Aplicații & Software

Creăm cu atenție soft-uri personalizate pentru a eficientiza afacerea dvs. și aplicații iOS și Android. Suntem printre primii dezvoltatori de Xamarin din România putem să vă oferim aplicații de mobil la prețuri extrem de competitive.

Aplicații customizate

Dezvoltare Software

Aplicații Web

Android

Aplicatii mobil iOS

Windows

Design & Branding

O imagine face cât o mie de cuvinte. Dă viață mesajului tău cu ilustrații pe care le poți folosi pe canale și interfețe de marketing. Vă putem ajuta să dezvoltați sau să extindeți un brand recunoscut care să se conecteze cu publicul dvs.

Identitate de Brand

Identitate vizuală

Web design

Ilustrații

Logo

Bannere

Materiale printabile

Design de iconițe

CLIENȚII
care au avut încredere în noi

TESTIMONIALE

Profesionalism, promptitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu END Soft. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de 3 ani. Colaborarea cu END SOFT s-a defasurat pe mai multe planuri: creare site-uri personalizate (www.ih.ro si www.englezacopii.ro), servicii adwords, crearea si dezvoltarea platformei de evaluare pentru studenti. Am gasit intelegere in ceea ce priveste particularizarea serviciilor in functie de nevoile noastre, asistenta in orice tip de probleme solicitate ce tin de activitatea de mentenanta/imbunatatire a website-urilor si rezolvarea solicitarilor in timp optim.

– International House (IH)

La momentul în care am început realizarea noului site al companiei noastre nu conștientizam amploarea unui astfel de demers. Apropiindu-ne însă acum de final, pot doar să fiu recunoscător față de alegerea făcută cu doar câteva luni în urmă, respectiv cea de a avea alături echipa End Soft Design. Am găsit la End Soft o echipă extrem de profesionistă, întotdeauna deschisă spre a ne susține și a ne pune în practică ideile, o echipă ce s-a transformat rapid într-un foarte bun partener pentru desfășurarea proiectului nostru. Încă de la primele discuții ne-au oferit soluții ce au completat și îmbunătățit ideile noastre pentru a obține un website actual, de maximă calitate.Deși proiectul nostru se apropie acum de final, cred că în viitor, pe măsură ce vom căuta să implementăm noi soluții IT mai extinse, vom alege în continuare să colaborăm cu echipa End Soft Design.

– Popp & Asociații

Hai să facem primii pași împreună,
nu te costă oricum nimic!

Trimite-ne doar un mesaj scurt și ne vom ocupa noi de restul!