Publicitate online

România este pe locul 7 în Europa (2020) la numărul de utilizatori de Internet conform unui studiu realizat de InternetWorldStats.

14M

Piața online din România cuprinde peste 14 milioane de utilizatori, numărul lor fiind în continuă creștere.

10M

Peste 13 milioane de abonați Facebook există în România în octombrie 2023, numărul utilizatorilor fiind în continuă creștere.

7LOC

România se situiază pe locul 7 dintre țările Uniunii Europene la utilizarea internetului. Acest raport oferă o imagine de ansamblu asupra pieței de telecomunicații în dezvoltarea rapidă a țării.

Înainte de a alege publicitatea online, trebuie să te informezi cu privire la potențialul acesteia pentru business-ul tău

Modalitate de promovare online
Tipul de website pe care îl vei promova
Numărul utilizatorilor
Bounce rate

Trebuie să ai noțiuni de bază ale publicității online, astfel încât să poți înțelege care soluție este mai potrivită pentru tine: newslettere, e-mail marketing, SEO, Google Ads și nu numai, iar mesajele tale să fie adaptate publicului țintă.

În mediul online îți poți promova afacerea cu ajutorul bannerelor publicitare, prin publicitate contextuală și reclame prin motoarele de căutare.

De ce să alegem publicitatea online?

Pentru că astfel vei putea avea un control mult mai bun al investiției, iar rezultatele se pot vedea în cel mai scurt timp. De asemenea, targetarea poate fi extrem de precisă, reclamele tale fiind afișate în orice interval orar dorești, unde dorești (pe plan local, județean, național, global) și cui dorești (în funcție de sex, vârstă, interese) pentru ca eficiența să fie cât mai mare și să crească șansele interacțiunii cu potențialul client.

Află ce știm să facem în Marketingul Online!

Pentru a-ți face o ofertă personalizată te rugăm să ne contactezi