Publicitate online

România este pe locul 7 în Europa (2020) la numărul de utilizatori de Internet dupa studiul celor de la InternetWorldStats.

14M

Piața online din România cuprinde peste 14 milioane de utilizatori, numărul utilizatorilor fiind în continuă creștere.

10M

Peste 10 milioane de abonați Facebook sunt estimările pentru 31 decembrie 2020, numărul utilizatorilor fiind în continuă creștere.

7LOC

România se situiază pe locul 7 dintre țările Uniunii Europene la utilizarea internetului. Acest raport oferă o imagine de ansamblu asupra pieței de telecomunicații în dezvoltare rapidă a României.

Înainte de a cumpăra publicitate online, trebuie să te informezi cu privire la potențialul acestei piețe online

Modalitate de promovare online
Tipul de website pe care vei cumpăra reclama
Numărul de vizitator
Bounce rate

Deasemenea, trebuie să te asiguri că știi ce este publicitatea online și ce presupune această modalitate de promovare care utilizează mediul online (pagini de Internet, Newsletter, E-mail) pentru transmiterea unor mesaje către un public țintă.

În mediul online îți poți promova afacerea cu ajutorul bannerelor publicitare, prin publicitate contextuală și reclame prin motoarele de căutare.

De ce să alegem publicitatea online?

În primul rând, putem deține un control mult mai bun asupra investiției făcute și vom avea rezultate imediate. Dacă folosim promovarea în motoarele de căutare utilizând SEO rezultatele vor apărea după câteva luni (în cazul în care ai făcut o optimizare bună). Sunt o serie de avantaje în favoarea publicității online: o targetare mai bună (ore, zone geografice, număr de afișări pe utilizator), informațiile oferite pot fi diferite (prin bannere expandabile), interacțiunea cu potențialul client.

Află ce știm să mai facem în Marketingul Online!

Pentru a vă face oferta personalizată vă rugăm să ne contactați.