Software personalizat

Soft-uri personalizate pentru a eficientiza afacerea dvs.

ERP = Enterprise Resource Planning

Sub acest nume generic se adună de regulă suite întregi de aplicații: CRM = Customer Service; SRM = Procurement; PLM = Production; SCM = Distribution; Accounting; Sales; HR; BI = Business Intelligence; ecommerce, B2B = Business to Business și multe altele.

01

De ce ERP?

De regula o companie are nevoie de o parte dintre modulele oferite de un ERP. Iar succesul tine de implementarea si personalizarea ERP-ului. Din acest motiv, de multe ori, alegerea unei solutii personalizate de ERP este ideala in detrimentul variantelor generale, potrivite tuturor.

02

Cine poate să opteze pentru un software personalizat?

Mai ales în aceste vremuri, digitalizarea unei afaceri nu mai este un moft. Multe organizații au ales sa achiziționeze sau să dezvolte software pentru a-si optimiza afacerea lor, a centralizarea informații lor și a reduce costurile cu forța de munca. Absolut orice tip de companie poate utiliza software specializat pentru îmbunătățirea proceselor de business: producție, distribuție, horeca, IT, construcții, HR, sanatate etc.

03

Avantaje și Beneficii

Un software personalizat care sa se muleze pe activitatea afacerii, poate aduce un plus de valoare major în cadrul companiei. În primul rand se pot automatiza taskurile regulate și plictisitoare și astfel se poate castiga timp pentru activități cu valoare adaugata mai mare. Un alt avantaj este ca se elimina taskurile redundante cum ar fi introducerea de informații, dar și calculele automatizate în funcție de nevoile unei companii.

PLM

Managementul liniei de producție într-o fabrică de confecții metalice

HR

Platformă de testare HR

erp

Aplicație de gestionare a afacerilor

BI

Aplicație pentru testare și recomandare de analize după stilul de viață

SCM

Platformă de gestionare service rețea națională de climatizare

PLM – MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

Managementul liniei de producție într-o fabrică de confecții metalice.

Clientul nostru și-a dorit o aplicație în care să centralizeze toate produsele și toți clienții cu scopul de a genera oferte mult mai rapid și corelarea acestora cu procesul de producție.

HR – MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

Platformă de testare HR

Clientul nostru, o companie de proiectare, inginerie geotehnică, project & construction management oferă un program dedicat de internship-uri adresat studenților de profil. Compania susține astfel dezvoltarea profesională a tinerilor, demonstrând din nou deschiderea către mediul studențesc, capacitatea companiei de a forma profesioniști, nivelul de experiență al colegilor îndrumători și nu în ultimul rând disponibilitatea și dorința de a aloca resurse pentru astfel de programe.

ERP – MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

Aplicație de gestionare a afacerilor

Aplicația creată pentru clientul Roumasport este o aplicație foarte complexă care centralizează toate locațiile și magazinele clientului.

BI – MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

Aplicație pentru testare și recomandare de analize după stilul de viață

Scopul acestei aplicații este de a recomanda un pachet de analize în funcție de rezultatul testului. Testul a fost creat cu ajutorul specialiștilor medicali și implementat cu ajutorul programatorilor noștri.

SCM – MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

Platformă de gestionare service rețea națională de climatizare

Scopul acestei aplicații este de a monitoriza, administra și procesa toate cerințele electronice. De asemenea aplicația oferă un raport pentru fiecare client, pentru fiecare angajat și pentru fiecare echipament cu istoricul evenimentelor pe fiecare în parte.

domenii de aplicabilitate

Alimentație și Stil de viață
Design interior și Renovări
Ecommerce și Marketing online
Logistiă și Management
Hotelier și Horeca
Energie și Eficiență
Smart Home
Medicină și Sănătate

Ai curiozități?
Nu ezita, întreabă și-ți vom răspunde!

Suntem aici pentru a ajuta afacerea ta să devină cea mai tare din nișa de business!