SOFTWARE PERSONALIZAT

CRM / ERP / B2B

ERP = Enterprise Resource Planning

Soft-uri personalizate pentru a eficientiza afacerea dvs.

Sub acest nume generic se aduna de regula suite întregi de aplicații: CRM = Customer Service; SRM = Procurement; PLM = Production; SCM = Distribution; Accounting; Sales; HR; BI = Business Intelligence; ecommerce, B2B = Business to Business și altele.

De regula o companie are nevoie de o parte dintre modulele oferite de un ERP. Iar succesul tine de implementarea si personalizarea ERP-ului. Din acest motiv, de multe ori, alegerea unei solutii personalizate de ERP este ideala in detrimentul variantelor generale, potrivite tuturor.

Mai ales în aceste vremuri, digitalizarea unei afaceri nu mai este un moft. Multe organizații au ales sa achiziționeze sau să dezvolte software pentru a-si optimiza afacerea lor, a centralizarea informațiilor și a reduce costurile cu forța de munca. Absolut orice tip de companie poate utiliza software specializat pentru îmbunătățirea proceselor de business: producție, distribuție, horeca, it, construcții, hr, sanatate etc. Prin aceste unelte orice afacere trebuie să își organizeze personalul, clienții, produsele și serviciile, facturile, comenzile, ofertele și multe altele. Toate aceste lucruri pot fi făcute cu ajutorul a diverse platforme software. Integrarea unei platforme B2B cu un sistem ERP ofera posibilitatea ca toate fluxurile intre sisteme sa fie automatizate pana la ultimul detaliu.

Un software personalizat care sa se muleze pe activitatea afacerii, poate aduce un plus de valoare major în cadrul companiei. În primul rand se pot automatiza taskurile regulate și plictisitoare și astfel se poate castiga timp pentru activități cu valoare adaugata mai mare. Un alt avantaj este ca se elimina taskurile redundante cum ar fi introducerea de informații, dar și calculele automatizate în funcție de nevoile unei companii.

Hai sa povestim despre proiectul tau!

Smits – PLM – Managementul liniei de producție într-o fabrică de confecții metalice.

Vezi mai jos

Popp & Asociatii – HR – Platforma de testare HR

Vezi mai jos

Decathlon – ERP – Aplicație de gestionare a afacerilor

Vezi mai jos

Synevo – Aplicație pentru testare și recomandare de analize după stilul de viață

Vezi mai jos

Climteh – Platformă de gestionare service rețea națională de climatizare

Vezi mai jos

Synevo – Aplicație pentru testarea de cunoștințe

Vezi mai jos

MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

PLM – Managementul liniei de producție într-o fabrică de confecții metalice.

Clientul nostru si-a dorit o aplicatie in care sa centralizeze toate produsele si toti clientii cu scopul de a genera oferte mult mai rapid si corelarea acestora cu procesul de productie.

Vezi mai multe detalii

MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

HR – Platforma de testare HR

Clientul nostru, o companie de proiectare, inginerie geotehnică, project & construction management oferă un program dedicat de internship-uri adresat studenților de profil. Compania susține astfel dezvoltarea profesională a tinerilor, demonstrând din nou deschiderea către mediul studențesc, capacitatea companiei de a forma profesioniști, nivelul de experiență al colegilor îndrumători și nu în ultimul rând disponibilitatea și dorința de a aloca resurse pentru astfel de programe.

Vezi mai multe detalii

MODEL APLICAȚIE SOFTWARE

ERP – Aplicație de gestionare a afacerilor

Aplicatia creata pentru clientul Roumasport este o aplicație foarte complexă care centralizează toate locațiile și magazinele clientului.

Vezi mai multe detalii

ALTE MODELE DE APLICAȚII SOFTWARE

Aplicații de gestionare a afacerilor

Client – Synevo – Aplicație pentru testare și recomandare de analize după stilul de viață

Scopul acestei aplicații este de a recomanda un pachet de analize recomandat în funcție de rezultatul testului. Testul a fost creat cu ajutorul specialiștilor medicali și implementat cu ajutorul programatorilor noștri.

Client – Climteh – Platformă de gestionare service rețea națională de climatizare

Scopul acestei aplicatii este de a monitoriza, administra si procesa toate cerintele electronice. De asemenea aplicatia ofera un raport pentru fiecare client, pentru fiecare angajat si pentru fiecare echipament cu istoricul evenimentelor pe fiecare in parte.

Client – Synevo – Aplicație pentru testarea de cunoștințe

Scopul acestei aplicații este de a încuraja viitoarele mămici să-și testeze cunoștințele despre sarcina. Acesta conține întrebări, iar rezultatul testului este afișat imediat cu explicații suplimentare pentru fiecare punct. Rezultatul este trimis pe mail.

Client – End Soft Design – Aplicație pentru managementul proiectelor

Aplicația a fost dezvoltată pentru a planifica, administra și a tine evidenta tuturor taskurilor unei echipe. O alta functionalitate a aplicației este contorizarea costurilor pentru un proiect, bugetul pentru fiecare membru al echipei.

Ai curiozități? Nu ezita, întreabă și-ți vom răspunde!