Dragi candidati,

Inainte de a aplica pentru un job disponibil in cadrul agentiei noastre si deci, de a ne transmite datele voastre personale, va rugam sa aveti in vedere informatiile de mai jos, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in cadrul End Soft Design SRL.

Prin transmiterea datelor voastre personale, catre End Soft Design, vom intelege faptul ca ati citit prezenta informare si ati luat la cunostinta despre modul de prelucrare a datelor in procesul de selectie efectuat de catre End Soft Design.

Intrucat stim cat de importanta este confidentialitatea datelor, va asiguram ca datele voastre cu caracter personal vor fi tratate intr-un mod sigur si confidential si numai in conditiile prezentate in cele de mai jos.

Protectia datelor in contextul recrutarii

Ce inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal:

orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra  datelor  cu  caracter  personal  ori  asupra  seturilor  de  date  cu  caracter personal.

Cine prelucreaza datele cu caracter personal?

End Soft Design SRL, cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei nr.192, sector 1, cod postal 010753, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6733/2007, Cod Fiscal RO 21495425.

Obtinerea datelor

Colectam datele voastre personale, direct de la voi, atunci cand ne trimiteti CV-ul ori alte informatii ca raspuns la anunturile noastre de recrutare, ori cand va prezentati la interviu pentru angajare, sau din alte surse, precum platformele online cu locuri de munca ori retele de socializare precum LinkedIn sau Facebook (mentionam faptul ca utilizarea canalelor de socializare in contextul procesului de selectie, nu va influenta sub nici o forma decizia noastra finala cu privire la alegerea candidatului potrivit pentru postul vacant, ci vor fi utilizate doar in scop informativ).

Categoriile de date pe care le prelucram si scopul prelucrarii

Datele pe care le prelucram sunt: numele si prenumele, poza, nationalitate, data nasterii, sex, nr.  de telefon, adresa de e-mail, formare profesionala, fosti si actuali angajatori.

Scopul in care prelucram datele cu caracter personal: in cadrul proceselor de recrutare si selectie organizate pentru ocuparea locurilor de munca vacante din cadrul End Soft Design.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Art. 6 alin (1) lit. b) si f) din GDPR care ofera posibilitatea ca operatorul sa prelucreze date cu caracter personal atunci  cand sunt  necesare   pregatirii   si   incheierii unui  contract  cu  persoana vizata,  fie  in  interesul legitim   al   End Soft Design  de   a-si   recruta personal  calificat   pentru   desfasurarea activitatii sale.

Accesul la datele cu caracter personal

In cadrul End Soft Design, cei care pot accesa datele cu caracter personal ale candidatilor, sunt specialistii din domeniul resurselor umane dar si managementul companiei, implicati in procesul de recrutare si selectie.

Deasemenea, daca pe parcursul perioadei de stocare a datelor am primit solicitare din partea autoritatilor care exercita atributii de control, vom transmite datele, la solicitarea acestora.

Transferul datelor catre alti destinatari

End Soft Design nu transfera datele candidatilor, catre alti destinatari din cadrul sau din afara UE.

Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal trimise catre noi, pentru aplicarea la joburile disponibile din cadrul agentiei noastre, vor fi pastrate pe toata perioada procesului de recrutare respectiv pana la incheierea procesului de selectie, care poate dura intre 1 luna si 3 luni, pana la ocuparea postului vacant.

In cazul in care va fi nevoie sa prelungim perioada de stocare a datelor va vom comunica acest lucru si vom cere consimtamantul pentru acest fapt. Mentionam ca nu vom pastra datele voastre, peste perioada de timp necesara incheierii procesului de selectie, daca nu vom avea acordul vostru, numai in situatia in care, in conformitate cu prevederile legale, suntem nevoiti sa facem acest lucru.

 

Drepturile candidatului

Conform legislatiei in vigoare, va informam ca aveti mai multe drepturi privind datele cu caracter personal.

  • Dreptul de acces – inseamna ca ne puteti solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu si puteti solicita accesul la acestea, dar si informatii despre acestea. La solicitare, veti primi si o copie a Datelor;
  • Dreptul la rectificarea datelor– se refera la dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, si de a ne furniza informatii suplimentare;
  • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – inseamna ca in situatiile reglementate de lege, aveti dreptul de a solicita si de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – dreptul de a obține din partea noastra, restricționarea prelucrarii Datelor (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele personale intr-un format care sa poata fi citit automat  si care sa permita ca datele sa fie transmise direct altui operator.
  • Dreptul la opozitie – insemnand dreptul de a va opune prelucrarii Datelor.
  • Dreptul de a depune plangere – dreptul de a depune plangere cu privire la modalitatea de prelucrare a Datelor. Puteti depune plangerea la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus,
ne puteti contacta astfel:

  • depunerea unei cereri scrise, datate si semnate, la adresa noastra din Bucuresti, Calea Grivitei nr.192, sector 1, cod postal 010753;
  • completarea unei cereri online prin accesarea formularului de contact de pe pagina noastra, https://www.endd.ro/contact/ ;
  • trimitandu-ne cererea la adresa de email: office@endd.ro. Vom face tot posibilul sa rezolvam problema in cel mai scurt timp.

Va multumim!