Portofoliu web design

Bucharest Hair Institute

Bucharest Hair Institute este una dintre cele mai specializate centre de diagnosticare, prevenție și implant de păr din Europa.

POPP și Asociații

Gama de servicii pe care compania POPP & ASOCIAŢII le oferă vizează o mare parte a domeniilor de activitate din construcții. Fiind recunoscută ca promotoare a tehnologiilor de vârf, compania își completează permanent portofoliul de servicii cu noi domenii, reprezentând un model pentru firmele concurente și partenere, fiind un generator de tendințe în piața construcțiilor.

Mica Publicitate

Mica Publicitate.ro este un site de anunturi online detinut de o echipa tanara si entuziasmata de a se lansa intr-un domeniu plin de provocari. Website-ul ofera servicii de publicare anunturi de vanzare sau inchirere.

Suntech

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2014/09/suntech-web-endsoft-portofoliu-1024×485.jpg Suntech, firma de top in domeniul tehnicii de umbrire, are acum un site in care clientii regasesc cu usurinta … Mai mult

Allevo

Allevo ofera solutii software care ajuta bancile, companiile, microfinanțarea si administratia publica sa realizeze tranzactii financiare si sa realizeze conformitatea.

Copyzone

Website-ul Copyzone este o combinatie a unui magazin online si a unui site de prezentare servicii, dar si lucrari. Accentul pentru acest website a fost pus pe magazinul online care permite alegerea de atribute pentru fiecare produs si in acelasi timp ofera sugestii pentru utilizator.

Synevo Romania

Website de prezentare si portal medical pentru Compania Synevo Romania. Synevo.ro este un portal Complex, in continua dezvoltare, care contine intro animat, prezentarea companiei si a locatiilor acesteia, dictionar medical in lista de servicii medicale si multe altele.

CARANDA – specialistii acumulatoarelor

Un site deosebit, creat special pentru o firma de succes in domeniul producerii si comercializarii bateriilor, acumulatorilor si echipamentelor conexe, Caranda, a doua firma de acest gen in Romania. Realizarea site-ului a fost o provocare prin faptul ca inglobeaza partea de prezentare de produse, cat si cea de comercializare a acestora, site-ul creat responsive, poate fi vizualizat in conditii excelente, indiferent de dimensiunile dispozitivelor de pe care este accesat.

Smits

Noul website SMITS este un magazin online cu functionalitati special dezvoltate pentru acest proiect pentru a putea prezenta intr-un mod intuitiv produsele cu dimensiuni configurabile.  Colaborarea cu proprietarul companiei SMITS INDUSTRY ne-a ajutat sa prezentam serviciile de inters maxim intr-o maniera cat mai usor accesibila utilizatorilor.