Portofoliu web design

Platforma B2B – Ion Moș

Platforma B2B permite gestionarea (comunicarea în timp real) cu mai multe platforme WordPress (transmitere de preturi și stocuri în timp real – personalizate per client dar și concatenarea tuturor comenzilor din mai multe website-uri).

ProDesign

Prodesign Engineering & Construction este una dintre cele mai experimentate si respectate firme de proiectare si consultanta din Romania.

Stil Ambalaj

Noul website Stil Ambalaj este de fapt o platforma B2B interconectata cu CRM-ul intern si platforma de contabilitate, proiect cu o grafică personalizată.

Horeca Distribution

Cu o vechime de peste zece ani, grupul de firme Horeca Distribution și Plastim Horeca Distribuție este unul din principalii distribuitori pe piața de ambalaje de unică folosință din România.

My Cucina

La Casa Della Bruschetta evocă un sentiment unic și distinct de mâncare, ospitalitate și băutură, împreună cu autenticitatea bucătăriei italiene clasice.

Bucharest Hair Institute

Bucharest Hair Institute este una dintre cele mai specializate centre de diagnosticare, prevenție și implant de păr din Europa.

POPP și Asociații

Gama de servicii pe care compania POPP & ASOCIAȚII le oferă vizează o mare parte a domeniilor de activitate din construcții. Fiind recunoscută ca promotoare a tehnologiilor de vârf, compania își completează permanent portofoliul de servicii cu noi domenii, reprezentând un model pentru firmele concurente și partenere, fiind un generator de tendințe în piața construcțiilor.

Mica Publicitate

Mica Publicitate.ro este un site de anunturi online detinut de o echipa tanara si entuziasmata de a se lansa intr-un domeniu plin de provocari. Website-ul ofera servicii de publicare anunturi de vanzare sau inchirere.

Suntech

Suntech, firmă de top în domeniul tehnicii de umbrire, are acum un site în care clienții regăsesc cu ușurință toate detaliile necesare unei achiziții, site-ul fiind captivant și în același timp accesibil și logic structurat.

Allevo

Allevo ofera solutii software care ajuta bancile, companiile, microfinanțarea si administratia publica sa realizeze tranzactii financiare si sa realizeze conformitatea.