Primaria Sectorului 1

WORDPRESS

O primărie trebuie să îndeplinească o serie de roluri și responsabilități pentru a asigura buna funcționare a orașului și bunăstarea comunității.

În acest scop primaria a apelat la echipa noastră pentru a-și îndeplini planul de dezvoltare durabilă care să ia în considerare nevoile actuale și viitoare ale comunității în ceea ce privește funcționarea în mediul online și accesul facil la informații.

Primaria Sectorului 1

Sectorul 1 este, fără îndoială, una dintre cele mai dinamice zone ale Capitalei, aici dezvoltându-se în ultimul timp mari proiecte imobiliare și de afaceri. Cu o suprafaţă de 67,5 kilometri pătrați și aproape trei sute de mii de locuitori, cu zone rezidenţiale şi găzduind importante obiective economico-sociale ale României şi multe dintre marile societăţi comerciale, Sectorul 1 a devenit ceea ce este astăzi, un loc atractiv pentru investitori, nu numai datorită aşezării sale geografice ci și prin efortul nostru, al Primăriei.

SOLICITARE

Echipa primăriei sectorului 1 ne-a contactat pentru a proiecta și a construi un nou site web (construit pe WordPress dar cu tema personalizata 100% si adaptata identitatii vizuale a Primariei). De asemenea proiectul include si mentenanta pentru 3 ani de zile. Site-ul trebuia să susțină publicarea numeroaselor documente și informații care să fie adaptabile pe dispozitivele mobile și să transmita live prioritar Ședința extraordinară ale CLS1. O alta provocare a fost transferul a mii de pagini realizate manual in HTML.

SERVICII

Am început faza de design cu o analiză cuprinzătoare a concurenței. În timpul acestui audit, am observat că estetica celor mai multe primarii erau haotice și greu de urmărit. Comunitatea/utilizatorii websiteului sunt mereu, cel mai probabil, în cautarea unui acces facil și care să transmită încredere, fiabilitate și profesionalism. Am vrut să ne asigurăm că site-ul web a comunicat această vibrație vizuală. Au fost transferate numeroase fișiere și date din site-ul vechi. Focus major pe implementrea website-ului ajustabil pe dispozitivele mobile.

Website

Design

UI STYLE GUIDE