Italia Star


Website: www.italiastar.ro

Website de prezentare al cunoscutei firme Italia Star care activeaza in domeniul constructiilor.  Pe piata din Romania sunt prezenti cu o gama variata de utilaje si echipamente pentru constructii realizate de  producatori italieni cunoscuti in domeniu. Ele pot fi atat cumparate cat si inchiriate prin solutii financiare  avantajoase.

www.betoniere-profesionaleNecesare pe orice santier utilajele de mica mecanizare ca :betoniere, malaxoare, elicoptere de pardoseala, placi si maiuri compactoare, etc. le gasiti la Italia Star, importator si distribuitor in Romania al cunoscutelor betoniere marca IMER si al tuturor echipamentelor pentru constructii. Utilajele sunt disponibile atat la vanzare cat si la inchiriere in  configuratiile de care aveti nevoie. Toate detaliile le gasiti pe: 

http://www.betoniere-profesionale.ro/

 

www.nacele-italiastar.roWebsite de prezentare al diverselor tipuri de instalatii de ridicat. Nacele pe cabluri sau tip foarfeca,platforme autoridicatoare si ascensoare de santier, schele metalice, etc.Utilajele pot fi montate in diferite configuratii si asigura ridicarea in conditii de siguranta atat a materialelor de constructii cat si a persoanelor. Ele sunt importate direct din Italia si va sunt puse la dispozitie de cunoscuta firma Italia Star.

http://www.nacele-italiastar.ro/

 

www.pompe-italiastar.roWebsite de prezentare al utilajelor de pompare importate de catre Italia Star. Pompe de tencuiala, pompe de zugraveala, vopsire, etc. si accesoriile aferente, la care se asigura transport, punere in functiune si asistenta tehnica. Toate aceste produse pot fi cumparate sau inchiriate.

 

www.generatoare-de-curent-italiastar.ro Un website de prezentare pentru utilaje folosite mai ales in domeniul constructiilor: generatoare de curent marca Worms, motopompe Worms si Bisonite, motocompresoare MDVS. Toate sunt dotate cu motoare Subaru si sunt aduse in Romania de firma Italia Star care le pune la dispozitia dumneavoastra pentru inchiriere sau achizitionare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.