ProDesign

WORDPRESS

Mai mult decât un website de prezentare, o experiență vizuală pentru Prodesign Engineering & Construction, una dintre cele mai experimentate și respectate firme de proiectare și consultanță din România.

O noua provocare pentru echipa noastra a venit din partea companiei Prodesign Engineering & Construction care a dorit o noua prezentare a portofoliului extins si a serviciilor pe care le ofera.

DESPRE ProDesign

Prodesign Engineering & Construction este o companie a carei viziune este să „transforme industria construcțiilor prin proiectarea inteligentă”.

SOLICITARE

Fiecare proiect începe cu un proces amplu de descoperire (fie virtual, fie în persoană la sediul nostru din București): am analizat segmentul afacerii ProDesign, am înțeles ce se doreste și am optimizat cu clientul nostru web design-ul pentru fiecare pagina la care am finisat și cele mai mici detalii. Mediul multidisciplinar al echipei noastre a asigurat un design deosebit si bine proiectat pentru noul website ProDesign.

SERVICII

Înțelegem că în creativitate există și constrângeri de aceea ne-am organizat într-un mod care să respecte procesele, termenele limită și, mai presus de orice, sa acorde prioritate comunicării clare și consecvente cu clientul. Pornind de la acestea, am incercat sa imbinam creativitatea si experienta noastra in domeniul web design cu experienta partenerilor nostri pentru a oferi cel mai bun rezultat.

Website

RESPONSIVE

Design

UI STYLE GUIDE