ProDesign

WORDPRESS

Mai mult decât un website de prezentare, o experiență vizuală pentru Prodesign Engineering & Construction, una dintre cele mai experimentate și respectate firme de proiectare și consultanță din România.

PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION este un brand de renume în domeniul arhitectural din România și Republica Moldova, care de ani de zile a dezvoltat proiecte în diverse industrii. Construcțiile lor sunt caracterizate de durabilitate, eficiență, estetică și funcționalitate, astfel încât de-a lungul timpului, firma a reușit să ducă la bun sfârșit unele dintre cele mai complexe proiecte, obținând rezultatele mult dorite. Compania este mereu la curent cu ultimele tendințe din domeniul arhitectural și tehnologic, reușind cu succes să le contopească pe cele două în clădiri rezistente.

DESPRE ProDesign

PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION este un brand care și-a propus să  transforme industria construcțiilor prin proiectarea inteligentă și care urmărește să îmbine tehnologiile moderne și cerințele pieței cu estetica impecabilă. Astfel, astăzi, compania se mândrește cu birouri atât în Republica Moldova, cât și în România și cu un portofoliu bogat de proiecte, echipa de arhitecți fiind gata să răspundă pozitiv unei noi provocări care le pune la încercare creativitatea.

SOLICITARE

Echipa celor de la PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION a venit către noi cu câteva cerințe legate de prezența companiei în mediul virtual. Așadar, cei de aici își doreau un site care să fie mai mult decât un simplu site web. Firma își dorea ca portofoliul lor online să fie o adevărată experiență pentru utilizatorii care accesează platforma și totodată, printre cerințele lor se regăsea și prezentarea serviciilor pe care le oferă într-un mod cât mai original.

SERVICII

Deși proiectul pe care PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION l-a propus implica foarte multă creativitate, ne-am dat seama încă de la bun început că va trebui să ne organizăm cât mai bine pentru a respecta procedurile și termenele limită impuse. Ulterior, am realizat alături de ei o schiță a modului în care vizualizam noul site și pornind de la aceasta am încercat să punem la comun elementele de imaginație cu cerințele stricte ale design-ului web și am obținut un rezultat excepțional.

Website

RESPONSIVE

Design

UI STYLE GUIDE