Poliția Locală Sector 1

WORDPRESS

Website de prezentare și informare

Poliția Locală a Sectorului 1 ne-a abordat pentru a-și extinde noua identitate de brand într-un site cuprinzator. Am lucrat împreună cu echipa lor pentru a ne asigura că noul site comunică clar și organizat serviciile cât mai simplu catre cetățeni, de asemenea, am extins brandul creând un set nou de fotografii pentru servicii și sedii.

DESPRE Poliția Locală

Poliția Locală Sector 1 oferă servicii de poliție locală cu acoperire de 24 de ore pentru menținerea siguranței locuitorilor din sectorul 1. Aceasta este axată pe comunitate, avand misiunea de a face lumea mai în siguranță și mai protejată.

SOLICITARE

Am analizat în profunzime cerințele site-ului împreună cu echipa Poliției Locale Sector 1 și am creat o structură care include pagini de servicii focusate pe public său pentru o mai ușoară folosință. Au fost create și un set nou de imagini care să aducă in actualitate reprezentarea lor. Era important ca site-ul web Poliției Locale S1 să comunice seriozitate, simplitate și accesibilitate pentru orice pătură socială.

SERVICII

Pe tot site-ul, provocarea noastră a fost să comunicăm modul în care Poliția Locală este diferită și cum rezolvă problemele cetățenilor din sector prin publicarea activităților. Noul site este, de asemenea, pe deplin responsive, astfel încât utilizatorii pot accesa cu ușurință site-ul Poliției Locale S1, indiferent de dimensiunea ecranului lor.

Website