Grupul Editorial RAO – Platforma eCommerce conectata cu erp-ul SAP

WORDPRESS

Grupul Editorial RAO – Platforma eCommerce conectata cu erp-ul SAP

O relizare de magazin online spectaculoasa prin interconectarea unui eCommerce pe platforma WordPress cu ERP-ul SAP.

DESPRE ProDesign

Editura Rao, fondată în 1993, devenită între timp grupul editorial Rao, cu două filiale, Rao Enciclopedic și Rao International este o editură din România. Încă de la înființare, Editura RAO a câștigat aprecierea publicului, precum și respectul partenerilor internaționali (prestigioase edituri din lumea întreagă: Larousse, Gallimard, Usborne etc) prin seriozitatea cu care selectează titlurile, grija pentru prezentarea grafică a cărților, atenția pe care o acordă deopotrivă autorilor români și străini, dar și dinamismul și perseverența cu care urmărește mișcările de pe piața literară.

SOLICITARE

In baza manualului de identitate a fost realizat un design modern si Responsive (adaptabil pe dispozitivele mobile) cu respectarea culorilor din brand. Au fost realizate numeroase incercari de prezentare a produselor si a multor elemente specifice din proiect.
O relizare de magazin online spectaculoasa prin interconectarea unui ecommerce pe platforma WordPress cu ERP-ul SAP. Planificare proiect, Graphic Design, HTML5, CSS3PHP, Java Script.

SERVICII

Paginatia a fost eliminata fiind utilizat un sistem de incarcare inteligent a informatiei pe masura ce derulezi pagina (vertical dar si orizontal uneori) astfel fiind protejate resursele serverului dar oferind si o experienta vizuala deosebita utilizatorilor.

Website-ul ofera diverse tipuri de promotii dar si accesul la Clubul RAO care va deschide usa la discounturi permanente de 20% la orice carte achizitionata.

Rezultate excelente

Doua search-uri performante dedicate proiectului deservesc website-ul. Unul pe banda rosie prezenta peste tot in website si care furnizeaza rezultate instante pe diverse categorii de informatii (nume carte, autor etc). Celalalt in zona de autori ce ofera o filtrare foarte rapida, in timp real dedicat doar autorilor.

 

Planificarea initiala a conceptului

Dupa doua sesiuni de intalniri, multe cafele si liste intregi de idei echipa noastra de graficieni a schitat primele doua directii grafice.

Propuneri grafice & Revizii

Dupa inca o intalnire in care au fost dezbatute conceptele grafice a fost aleasa o idee pe care s-au aplicat mai multe revizii astfel incat conceptul creativ sa imbine nevoile de buisness ale Editurii RAO.

Livrare proiect

Dupa 3 luni de munca in zona de programare in care au fost implicati doi programatori experimentati conceptul grafic a prins viata.

Cat ar costa? Afla imediat!

Ne-ar face o deosibita placere sa ne intalnim in realitate sau via web!

Pretuim timpul tau cel putin la fel de mult ca tine.

_______________________

Completeaza formularul iar echipa noastra te va contacta in maxim 8 ore lucratoare. Iti multumim pentru interes!

+40 724 214 138

office@endd.ro