Copyzone

WORDPRESS

Website-ul Copyzone este o combinație a unui magazin online și a unui site de prezentare servicii, dar și lucrări.

Noul website Copyzone este unul dintre cele mai noi proiecte realizate de către echipa End Soft Design. Accentul pentru acest website a fost pus pe magazinul online care permite alegerea de atribute pentru fiecare produs și în același timp oferă sugestii pentru utilizator.

DESPRE Copyzone

Copyzone este un centru de printare care ofera mai multe servicii: plotare, personalizare obiecte, tipar digital, productie publicitara outdoor, stampile, cadouri personalizate. Copyzone se remarca prin atentia la detalii si calitate. Acesta ofera toate procesele obisnuite cum ar fi taierea si rotunjirea colturilor, ansamblarea, gaurirea, indosarierea si brosarea, dar si laminarea mata si lucioasa.

SOLICITARE

Pentru ca vechiul site nu mai era functional, actualizat si usor de folosit clientul si-a dorit prezentarea centrului de printare si copiere intr-un magazin online cu un design nou, dar si prezentarea serviciilor si lucrarilor care nu erau pe deplin cunoscute clientilor. Rezultatul dorit este cresterea numarului de vizitatori pe website si cresterea numarului de vanzari online.

SERVICII

Am prezentat intr-o maniera cat mai organizata serviciile diverse pe care le ofera clientul, iar experienta noastra in magazine online a fost utila pentru functionalitati speciale intrebuintare in acest domeniu. Un alt punct important a fost folosirea unui design atractiv specific unui centru de printare pornindu-se de la logo-ul existent care avea o directie grafica specifica printului.

Website

RESPONSIVE

Design

UI STYLE GUIDE

Responsive