Doctor Mihai Râșcu

WordPress Development | Web Design

Website de prezentare

Dr. Mihai Râșcu, specialist chirurgie artroscopică în afecțiuni ortopedice și traumatologie sportivă, a venit catre noi cu solicitarea de a face o reproiectare a sitelui care să reflecte schimbarea brandului și a site-ului web către conținut bazat pe noile tendinte responsive din online. Am colaborat cu echipa sa pentru a crea un nou design care să surprindă această schimbare.

DESPRE Dr. Mihai Râșcu

Dr. Mihai Râșcu, Medic primar Ortopedie, Traumatologie Sportivă. Asistent Universitar.

SOLICITARE

Pentru a scoate în evidență latura medicală a site-ului și pe lângă căutarea îmbunătățirilor estetice, echipa sa căuta să facă o schimbare substanțială în tonul serviciilor medicale, apropiinduse-se de știrile și sfaturile de ortopedice către o informare mai specifica și un brand de medicina chirgicală.

SERVICII

Am început cu un proces extins de Descoperire care a inclus o analiză profundă a datelor Google Analytics existente și un audit al CMS-ului și șabloanelor existente ale site-ului.
Pe baza constatărilor noastre, am început procesul de proiectare prezentând mai multe direcții pentru pagina de home. Pe parcursul următoarelor două luni, am lucrat îndeaproape cu echipa sa pentru a proiecta publicitiile și garfica cat mai responsive pentru a le transmite echipei de dezvoltare internă.

Web Design Medical