Tipomar

WORDPRESS | webdesign | Programare

Echipa de la TIPOMAR ne-a solicitat un nou website corporate pe mai multe limbi care să ilustreze cât mai bine gama largă de produse și servicii oferite.

Prima sarcină a fost crearea unui website care sa tina cont de noul logo. Drept urmare, am conectat punctele între identitatea vizuală și nevoile de marketing și am oferit un set de componente și principii care pot fi utilizate intern de echipa Tipomar.

DESPRE Tipomar

TIPOMAR dezvolta, produce si furnizeaza solutii complete de print si packaging, fie ca le spunem cutii, prospecte, diverse printuri publicitare, clientilor care fac din print si ambalare un aspect esential al activitatii lor de vanzare.

SOLICITARE

TIPOMAR a venit la noi cu solicitarea de a schimba complet website-ul vechi care nu era in linie cu noile cerinte ale pietei. sa dorit un website corporate care sa atraga noii clienti curiosi, sa poate pune intrebari si astfel sa le raspunda rapid la solicitarile primite cu informatii clare.

SERVICII

Am regândiți identitatea vizuală și am construit utilizat un CRM versatil pentru o dezvoltare ulterioară astfel i-am ajutat să-și recapete noi clienti și să accelereze procesul de vânzări. Treaba noastră a fost să completăm aceste elemente cu un design transparent care sa aiba posibilitatea de a furniza toate informațiile despre produs și de a convinge cumpărătorii noi sa puna intrebari prin formulare Call to Action astfel sa ceara cat mai multe oferte pe nevoile fiecarui client.

Website

RESPONSIVE

Design

UI STYLE GUIDE

FUNCȚIONALITĂȚI CU DIFERITE MODURI DE AFIȘARE

Call to Action