Spitalul Constanța

WORDPRESS

Website medical pentru Spitalul Județean de Urgență Constanța. 

SpitalulConstanta.ro este un site  în care puteți obține informații utile referitoare la prezentarea companiei și a locațiilor acesteia, stuff-ul medical și multe altele.

DESPRE SCJUCT

Înfiinţat în anul 1969, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa este cea mai mare unitate medicală din regiunea de sud est a României. Astfel, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa asigură servicii medicale curative permanente pentru o populaţie de peste 760.000 locuitori ai judeţului Constanţa şi preia majoritatea cazurilor care depăşesc competenţa spitalelor teritoriale din judeţ.

SOLICITARE

Ne-au transmis că își doresc un website de prezentare pentru servicii medicale ultra-specializate. Au menționat că este foarte important ca cei care interacționează cu site-ul să găsească toate informațiile de care au nevoie, rapid și simplu și, de asemenea, ne-au cerut ajutorul în ceea ce privește toate elementele de identificare ale brand-ului (materiale promoționale utilizate cadrul serviciilor medicale).

SERVICII

  • Html, php, mysql, flash, action script si ajax.
  • Concept Web 2.0, fara tabele html, cu informatie externalizata in fisiere css. Constructie modulara usor upgradabila.
  • Website-ul contine un modul de administrare (CMS) prin care administratorul poate adauga pagini sau articole, poze,  linkuri etc.
  • Hosting: End Soft Design

Logo Design