Dr. Marius Negru

WordPress Development | Web Design

Website de prezentare

Doctorul Marius Negru este medic chirurg ortoped, specializat în managementul și tratamentul chirurgical al afecțiunilor ce pot apărea la nivelul umerilor, coatelor sau mâinilor. Aceste dureri sunt adesea ignorate și pot provoca chiar boli grave ale membrelor superioare, pe care pacienții le pot evita printr-o vizită de rutină la domnul dr. Marius Negru. Dumnealui și-a dorit un site care să îi permită să comunice mai ușor cu bolnavii, dar care în același timp să impună profesionalism și siguranță.

DESPRE Dr. Marius Negru

Dr. Marius Negru s-a axat ortopediei și s-a specializat, ulterior, în tratarea chirurgicală a durerilor apărute cu precădere în zona membrelor superioare. Anii de experiență din acest domeniu îi permit să poată trata cu mare atenție chiar și cele mai complexe afecțiuni, reușind să le redea pacienților săi mobilitatea de altă dată, prin intermediul unor operații chirurgicale eficiente. Domnul doctor poate oferi opinii specializate și soluții complete tuturor celor care se confruntă cu o problemă la nivelul membrelor superioare.

SOLICITARE

Pentru a scoate în evidență latura medicală a site-ului și pentru a sublinia faptul că serviciile oferite sunt dedicate în primul rând oamenilor activi și mai ales celor ce practică sporturi, am încorporat culori cu caracter medical, dinamice, integrate în grafica website-ului. De asemenea, am ales poze sugestive, care să ducă cu gândul în aceiași direcție și care să exprime profesionalism și eficiență din toate punctele de vedere.

SERVICII

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a realiza mult mai ușor programările la Dr. Marius Negru, am creat formularul de contact, pe care l-am integrat în mai multe pagini. Aceste formulare permit potențialilor pacienți să aibă acces mai rapid către serviciile oferite și facilitează, de asemenea, comunicarea dintre medic și pacienți. Totodată, prin completarea lor, utilizatorii vor putea adresa și întrebări către domnul doctor, la care ulterior, vor primi răspunsuri personalizate.

Web Design Medical