Marcoshop-online

WORDPRESS

Magazin online

MarcoShop este un brand care și-a făcut locul pe piața obiectelor de mobilier în anul 2007. De atunci, compania s-a extins, iar astăzi comercializează aproximativ 10.000 de piese de mobilier cu variații diverse, ideale pentru locuințe sau birouri. Firma aduce la viață amenajările interioare prin produse de calitate superioară, moderne, care sunt realizate din materiale de excepție.

DESPRE Marcoshop

Site-ul www.marcoshop-online.ro pune la dispoziție o gamă foarte variată de produse  precum mobilierul pentru casă și birou, realizate atât în serie cât și la comandă. În plus, oferă o gamă diversificată de piese cu aspect modern, care pot fi personalizate în funcție de preferințele clientului.

SOLICITARE

Cei de aici ne-au prezentat site-ul cu peste 10.000 de produse care aveau foarte multe variațiuni de culori sau model. Așadar, dat fiind faptul că website-ul era accesat de zeci de mii de vizitatori lunar, era necesară o reorganizare a acestuia. Magazinul online a fost creat pe platforma WordPress, iar nouă ni s-a cerut o soluție de ecommerce completă cu diverse particularități specifice, în special în ceea ce privește selectarea unui produs. De asemenea, ne-au fost solicitate servicii de marketing online.

SERVICII

Pentru a obține un rezultat foarte bun, am realizat o nouă grafică de website, mult mai  modernă și mai bine organizată. Ulterior, ne-am ocupat și de dezvoltarea propriu zisa a website-ului cu elemente grafice realizate cât mai personalizat pentru acest proiect. De asemenea, am mai realizat și diverse integrări în site, precum opțiunea de Callpage, posibilitatea de update prețuri pe categorii de produse sau diverse opțiuni de import export personalizate. Toate produsele au fost transferate din platforma Magento (pe care era construit vechiul website).

Soluție ecommerce