Avantsys Configurator

CONFIGURATOR pentru ofertare

Configurator de eficiență energetică și soluții personalizate

Pentru că fiecare client este unic compania Avantsys și-a dorit să vină în întâmpinarea clientilor săi cu afișarea soluțiilor energetice printr-un configurator informativ pentru a ușura selecția de opțiuni care pot fi pe deplin personalizate.
Sunt peste 100 de scheme de bază în oferirea de soluții pentru încălzire, climatizare, apa caldă menajeră şi ventilare. Primul pas este să se trimită prin email toate soluțiile și sistemele obținute prin alegerile facute în configurator, iar umatorul pas este să vi se trimită o oferta de preț.

DESPRE Avantsys

Comercializează echipamente de încălzire (cazane, pompe de căldură, etc.), echipamente de climatizare (chillere, centrale de tratare, ventiloconvectoare, aeroterme etc.), echipamente specifice aplicaţiilor industriale (panouri radiante, generatoare de căldură, destratificatoare etc.).Totodata oferă servicii complete pentru tot ceea ce înseamnă instalații pentru construcții: încălzire, climatizare și ventilație în orice aplicaţie din domeniul rezidenţial sau terţiar.

SOLICITARE

Echipa noastră a reactualizat vizual website-ul și s-a ocupat și de dezvoltarea unui configurator plus integrarea acestuia în website care să ușureze atât munca celor din echipa de vânzări, cât și a viitorilor clienți prin alegerea opțiunilor și caracteristicilor unui produs/serviciu în funcție de nevoile lor și să vadă rezultatele selecției lor în timp real, urmând apoi să primească mai rapid o ofertă bazată pe selecțiile făcute.

SERVICII

Grafica reactualizată conform ultimelor tendințe care permite adaptabilatatea la diverse rezoluții și dispozitive.
Dezvoltare web conform identității vizuale și publicului țintă ale companiei pentru a evidenția produsele și serviciile oferite și integrarea vizuală a configuratorului prin elemente personalizate.
Servicii de mentenanță și optimizări constante la cerere.

Etapa 1

Etapa 2

Opțiuni și multiple selecții

Etapa 3 – 4

Opțiuni și multiple selecții

Parcurs complet

Opțiuni și multiple selecții