Ortokinetic

WORDPRESS

Website de prezentare a serviciilor medicale ultra-specializate.

Ortokinetic este o companie de succes care oferă servicii de recuperare medicală și care și-a propus să transforme tratamentele la nivelul mușchilor și oaselor, în proceduri mai accesibile și mai sigure. Echipa lor de marketing ne-a contactat pentru dezvoltarea unei noi imagini de brand (tipografice, culori, website, fotografie), care să reflecte însă, mesajul de bază al companiei. Am colaborat strâns cu ei pentru a crea un website modern, cu focus pe marketing și accesibilitate online.

DESPRE Ortokinetic

Ortokinetic oferă servicii chirurgicale și de recuperare medicală de cea mai înaltă calitate, pacienților din București și din întreaga țară care suferă de afecțiuni musculo-scheletale. Serviciile medicale asigurate includ o multitudine de investigații complexe care să ajute la identificarea unor posibile boli și la vindecarea cât mai rapidă a acestora. Serviciile lor de înaltă calitate sunt caracterizate prin excelență, profesionalism și eficiență.

SOLICITARE

Ne-au transmis că își doresc un website de prezentare pentru servicii medicale ultra-specializate. Au menționat că este foarte important ca cei care interacționează cu site-ul să găsească toate informațiile de care au nevoie, rapid și simplu și, de asemenea, ne-au cerut ajutorul în ceea ce privește toate elementele de identificare ale brand-ului (materiale promoționale utilizate cadrul serviciilor medicale).

SERVICII

Am realizat o grafică de website modernă pentru ca site-ul de prezentare să fie mai bine organizat pentru vizitatori. De asemenea, am pus în aplicare și servicii de dezvoltare web front-end și back-end cu diverse elemente dezvoltate personalizat pentru acest proiect. De asemenea, ne-am ocupat și de serviciile de grafică DTP în care au fost incluse realizarea cărților de vizită, a bannerelor de mici și mari dimensiuni, a pliantelor, a plicurilor pentru investigațiile radiologice, a copertelor pentru CD-uri și a biletelor de trimitere.

Website

Design

Responsive