Stil Ambalaj

WORDPRESS

Noul website Stil Ambalaj este de fapt o platforma B2B interconectata cu CRM-ul intern si platforma de contabilitate, proiect cu o grafică personalizată.

Platforma se deschide la adevaratul potential doar clientilor existenti ai Stil Ambalaj, pentru restul utilizatorilor fiind doar un website de prezentare. De la farfurii, tacâmuri și cupe, la recipiente sigure pentru cuptorul cu microunde, până la pahare, produse de catering, produse compostabile, Stil Ambalaj ofera de 10 ani ambalaje de cea mai buna calitate.

DESPRE Stil Ambalaj

Cei 10 ani de existență sunt o dovadă a experienței lor de durată în domeniu și de continuitate
în a raspunde mereu la cererile schimbătoare de-a lungul timpului. Diferențierea, inovația și raportul de calitate preț sunt esențiale pentru succesul pe piața ambalajelor. Vasta experiență în domeniul ambalajelor, combinată cu un nivel ridicat de servicii și asistență, aceasta este formula lor câștigătoare.

SOLICITARE

S-a dorit inca de la inceput o nouă identitate vizuală și dezvoltarea unui nou website bazat pe prezentarea gamei largi de produse. Scopul principal a fost reinventarea imaginii lor online dar si adaugarea componentei B2B care sa usureze procesul de realizare a comenzilor pentru echipa dar si clientii existenti. Echipa Stil Ambalaj dorea sa ofere utilizatorului o experiența placuta care să adere la standardele de accesibilitate.

SERVICII

Primul pas in dezvoltarea proiectului a fost stabilirea scopului si obiectivelor. Pornind de la acestea, am schițat, proiectat și construit un magazin online cu facilitati B2B care evidentiaza gama variata de produse de toate dimensiunile, dar si valorile companiei Stil Ambalaj. Povestea produselor este prezentata cu ajutorul blog-ului, care contine de asemenea si ultimele noutati.

Website

Design

UI STYLE GUIDE