Stil Ambalaj

WORDPRESS

Stil Ambalaj este o companie înființată cu 10 ani în urmă, care încă de la prima apariție pe piață și până astăzi este caracterizată de câteva valori precise.

Experiența, calitatea produselor și dorința de evoluție sunt doar câteva dintre motivele pentru care brand-ul a cunoscut succesul încă din primele luni de funcționare. Cu o echipă de oameni pasionați în spate, Stil Ambalaj este printre preferații clienților atunci când vine vorba despre soluții eficiente de ambalare sau depozitare.

DESPRE Stil Ambalaj

Experiența acumulată de echipa Stil Ambalaj în cei 10 ani de activitate este dovada profesionalismului și a eficienței cu care lucrează. Dorința lor de a răspunde mereu pozitiv și rapid tuturor cerințelor clienților, dar și adaptabilitatea cu care brand-ul se pliază pe noile schimbări din domeniu sunt motive pentru care Stil Ambalaj și-a câștigat locul pe piață. Mai mult, raportul calitate-preț și gama variată de produse sunt, de asemenea, caracteristici care i-au ajutat să atingă succesul!

SOLICITARE

Încă din primele discuții, echipa Stil Ambalaj ne-a solicitat o schimbarea completă a identității vizuale și dezvoltarea unui nou site, care să se bazeze pe prezentarea gamei de produse. Astfel, scopul urmărit era reinventarea brand-ului, dar și incorporarea platformei B2B, care să faciliteze procesul de preluare și de plasare al comenzilor, atât pentru echipă, cât și pentru clienți. S-a dorit implementarea unei soluții tehnologice care să ofere utilizatorului o experiență plăcută din toate punctele de vedere.

SERVICII

Primul lucru pe care l-am făcut în cadrul acestui proiect a fost stabilirea și identificarea obiectivelor și a scopului final pe care îl urmărim. Pornind de la acestea, am realizat o schiță în baza căreia am proiectat și construit un magazin online cu facilități B2B, care pune accent pe gama largă de produse, dar și pe valorile și credințele companiei. Povestea fiecărui produs este prezentată cu ajutorul blog-ului, unde utilizatorii au acces la o mulțime de informații importante.

Website

Design

UI STYLE GUIDE