Platforma B2B – Ion Moș

WORDPRESS | B2B

ION MOȘ este un brand de familie, care a fost înființat în anul 1992 în București și care în timp s-a specializat în furnizarea de produse și ingrediente pentru industria alimentară.

Astfel, datorită perseverenței, calității produselor și a profesionalismului de care au dat dovadă aceștia sunt astăzi prezenți în 20 de țări din întreaga lume. Cu un total de trei fabrici pentru amestecuri uscate în România, compania a reușit să se dezvolte și să ajungă la o cifră de afaceri anuală de 23 de milioane de euro.

DESPRE Cuisine Expert

Cuisine Expert este o ramură a companiei ION MOȘ, care are în spate o experiență de 29 de ani în domeniul alimentar și care se mândrește cu cunoștințe avansate în tot ceea ce ține de bucătărie. Așadar, Cuisine Expert propune condimente și alte soluții aromatice unice, care să se potrivească perfect chiar și celor mai creative și originale preparate. Brandul propune o selecție variată de mirodenii, care în mod sigur vor cuceri chiar și cele mai sofisticate gusturi.

SOLICITARE

Compania ION MOȘ ne-a solicitat integrarea platformei B2B în site-ul noului lor brand „Cuisine Expert” și implementarea unei soluții funcționale de e-commerce. De asemenea, au dorit și realizarea unui design unic pentru noul site, în care să introducem elemente interesante de navigare și prezentare de produse, prin intercalarea lor în rețete. Platforma B2B permite comunicarea instant între mai mult platforme WordPress, în așa fel încât clientul să aibă acces la informații precum prețul și stocul unui anumit produs, în timp real.

SERVICII

Am optat pentru interconectarea platformei B2B cu ERP-ul SAP, astfel încât aceasta să aibă acces la informații despre stocurile și prețurile produselor de care este interesat un client. Astfel, după ce se conectează pe site, aceștia pot vedea prețurile personalizate, atât în soluția de e-commerce, care a fost dezvoltată pe WordPress și Woocommerce, cât și pe platforma B2B.

Website

Design

Fullscreen

Aplicații

Aplicatia B2B centralizeaza produsele cu preturi preferentiale pentru fiecare client, stocurile si informatiile generale pentru fiecare produs. O alta componenta importanta este modulul de Clienti care permite discount-uri in functie de metoda de plata, tipul de contract si selectarea agentului de vanzare responsabil in functie de judetul clientului. Modulul de Comenzi centralizeaza toate comenzile venite atat din website, cat si din aplicatie. Aplicatia B2B comunica printr-un API cu website-ul WooCommerce pentru preluarea informatiilor de logare, preluarea preturilor preferentiale din B2B si afisarea acestora dupa logare si pentru transmiterea comenzilor in aplicatia B2B.