Platforma B2B – Ion Moș

WORDPRESS | B2B

ION MOȘ este o companie de familie specializată în furnizarea de ingrediente pentru industria alimentară.

Platforma B2B permite gestionarea (comunicarea in timp real) cu mai multe platforme WordPress (transmitere de preturi si stocuri in timp real – personalizate per client dar si concatenarea tuturor comenzilor din mai multe website-uri).

DESPRE Cuisine Expert

Este o companie de familie specializată în furnizarea de ingrediente pentru industria alimentară.

SOLICITARE

Platforma B2B + Solutie ecommerce. Design unic pentru un brand nou. Elemente interesante de navigare si prezentare produse (prin intercalarea acestora in retete culinare).

SERVICII

Platforma B2B + Solutie ecommerce. Platforma B2B este interconectata cu ERP-ul SAP de unde primeste stocuri si preturi preferentiale pentru fiecare client. Dupa logare clientii pot vizualia preturilor personalizate atat in solutia ecommerce (dezvoltata pe WordPress + Woocommerce) dar si in platforma B2B. Platforma B2B permite gestionarea (comunicarea in timp real) cu mai multe platforme WordPress (transmitere de preturi si stocuri in timp real – personalizate per client dar si concatenarea tuturor comenzilor din mai multe website-uri).

Website

Design

Fullscreen

Aplicații

Aplicatia B2B centralizeaza produsele cu preturi preferentiale pentru fiecare client, stocurile si informatiile generale pentru fiecare produs. O alta componenta importanta este modulul de Clienti care permite discount-uri in functie de metoda de plata, tipul de contract si selectarea agentului de vanzare responsabil in functie de judetul clientului. Modulul de Comenzi centralizeaza toate comenzile venite atat din website, cat si din aplicatie. Aplicatia B2B comunica printr-un API cu website-ul WooCommerce pentru preluarea informatiilor de logare, preluarea preturilor preferentiale din B2B si afisarea acestora dupa logare si pentru transmiterea comenzilor in aplicatia B2B.