CARANDA – specialistii acumulatoarelor

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2015/10/caranda-baterii-1024×508.jpg

Un site deosebit, creat special pentru o firma de succes in domeniul producerii si comercializarii bateriilor, acumulatorilor si echipamentelor conexe, Caranda, a doua firma de acest gen in Romania. Realizarea site-ului a fost o provocare prin faptul ca inglobeaza partea de prezentare de produse, cat si cea de comercializare a acestora, site-ul creat responsive, poate fi vizualizat in conditii excelente, indiferent de dimensiunile dispozitivelor de pe care este accesat.

Viziteaza website-ul

Site-ul dispune de o functionalitate personalizata prin care utilizatorul poate gasi cu usurinta bateria potrivita pentru autovechiolul propriu, din meniul „Cauta bateria”.

Mentinand cu grija echilibrul intre detalii necesare, utile, si optimizare, site-ul are o viteza foarte buna de incarcare, desi are elemente complexe, cum este cosul de cumparaturi care permite, in conditii grafice deosebite, calcularea pretului in functie de produsul achizitionat, dar si de greutatea acestuia, nu doar de numarul de bucati.

In ceea ce priveste partea de prezentare, un element deosebit il reprezinta slide-ul animat care prezinta explicit componentele unei baterii, slide care da personalitate site-ului si contribuie la promovarea profesionala a produselor expuse.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.