Caranda – specialiștii acumulatoarelor

WORDPRESS

Un site deosebit, creat special pentru o firmă de succes în domeniul producerii și comercializării bateriilor, acumulatorilor și echipamentelor conexe, Caranda, a doua firma de acest gen în România.

Realizarea site-ului a fost o provocare prin faptul ca inglobeaza partea de prezentare de produse, cat si cea de comercializare a acestora, site-ul creat responsive, poate fi vizualizat in conditii excelente, indiferent de dimensiunile dispozitivelor de pe care este accesat.

DESPRE Caranda

Site-ul dispune de o functionalitate personalizata prin care utilizatorul poate gasi cu usurinta bateria potrivita pentru autovechiolul propriu, din meniul „Cauta bateria”.

SOLICITARE

Mentinand cu grija echilibrul intre detalii necesare, utile, si optimizare, site-ul are o viteza foarte buna de incarcare, desi are elemente complexe, cum este cosul de cumparaturi care permite, in conditii grafice deosebite, calcularea pretului in functie de produsul achizitionat, dar si de greutatea acestuia, nu doar de numarul de bucati.

SERVICII

In ceea ce priveste partea de prezentare, un element deosebit il reprezinta slide-ul animat care prezinta explicit componentele unei baterii, slide care da personalitate site-ului si contribuie la promovarea profesionala a produselor expuse.

Website

RESPONSIVE