Este noul display ipad prea bun pentru web ?

Se pare ca da ! Spun cei care fac pagini web , majoritatea oamenilor au rezolutii la display-urile calculatoarelor ce nu depasesc 1280×1024 , asa ca ideea de a face pagini la rezolutiile de acum ale Ipad-ului 2048×1536 suna cam costisitor!

Cumpara-ti un Ipad si vei avea o surpriza cand vei incarca paginile web! Daca ai avut timp sa te joci putin cu el ,ochiul tau va fi incantat , imaginile foarte bine conturate si foarte vii te vor impresiona ! Nu acelasi lucru vei spune cand te vei conecta la web si imaginile mai putin clare te vor face sa ai un recul neplacut.

Trecerea la noua rezolutie va fi ” peste mana” marilor companii web, care au un continut imagistic bogat; ele nu vor cauta sa schimbe imaginile de o rezolutie slaba in rezolutii inalte , pretul piperat le va speria .

Mai putem spune ca utilizatorul va trebui sa suporte si niste timpi morti cat va dura incarcarea continutul paginilor, numai vorbesc de videoclipurile la rezolutii hd.

Dar acestea sunt „rumorile” negative, sa vorbim despre aspectul pozitiv! Trebuia cineva sa dea impulsul necesar unei industrii parca adormite a internetului si a display-urilor care se „invarteau” in jurul unor rezolutii ” normale ” si sa mai modernizeze ceva si aici.

Ma gandesc in special si la cei care construiesc pagini web sau cei care asigura transportul informatiilor, a serverelor,a providerilor locali etc. sunt nevoiti sa se upgrade-ze la noile cerinte …IPAD

 

Autor: Dulan Gabriel Nicolae

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.