De-ale web-ului

Update-ul Google Hummingbird – ce poate insemna pentru SEO

La sfarsitul lunii Septembrie 2013, Google a anuntat un nou update de algoritm numit ‘’Hummingbird’’ ( pasarea colibiri), ingrijorand si umpland de indoieli multi experti SEO. Pentru a va ajuta sa nu intrati in panica si sa va planificati cu intelepciune activitatea dumneavoastra de SEO, am pus la punct acest ghid.  In el, va explicam ce anume inseamna de fapt aceasta updatare la Hummingbird, cum afecteaza rankingurile si cum sa va adaptati strategia SEO pentru a beneficia de aceste schimbari.

Deci, ce anume cunoastem despre Hummingbird?

Mai mult

Este noul display ipad prea bun pentru web ?

Se pare ca da ! Spun cei care fac pagini web , majoritatea oamenilor au rezolutii la display-urile calculatoarelor ce nu depasesc 1280×1024 , asa ca ideea de a face pagini la rezolutiile de acum ale Ipad-ului 2048×1536 suna cam costisitor!

Mai mult

Cat de mult afecteaza internetul afacerile in urmatorii 10 Ani ?

Sa luam in calcul ideea principala a afacerii, a castigului. Eu persoana juridica produc si vand produsul unei alte persoane juridice numit distribuitor national sau global el vinde la randul lui unui alt distribuitor mai mic zonal de unde ajunge in magazine, sau mai nou, direct la consumator prin internet.

Mai mult

Sa faci link building este ca si cum ai face sport pentru a slabi

Linkurile care fac trimitere la website-ul tau sunt si in 2012 unul dintre cei mai importanti factori care determina pozitia unui website in motorul de cautare Google. Din pacate, nu este foarte usor sa obtii link-uri de calitate. Link building-ul poate fi comparat cu o cura de a reveni in forma dupa mesele copioase din perioada sarbatorilor.

Mai mult

Webmail

Ce este webmail?

Webmail este o metoda de accesare a casutei dumneavoastra e-mail de oriunde si oricand. Nu conteaza daca sunteti acasa sau pe drum, intr-un alt oras sau in alta tara. Exista servere de Web, pe care va puteti conecta cu un browser de Web, si, pe lânga stiri, meteo, sport si alte informatii, va puteti citi si posta electronica.

Mai mult

Internetul la minut!

V-ati gandit vreodata in timp ce va cititi mail-ul ce face colegul de langa voi? Dar prietenul din Constanta? Dar fratele din New York?

Pun pariu ca nu! Noi am fost mai curiosi si am vrut sa vedem ce se intampla pe Internet in 60 secunde.

Daca v-am starnit macar putin interesul, uitati-va si voi in graficul de mai jos.

Mai mult

Google Translate: The Remix

In studiile noastre de caz pentru diferite cuvinte cheie descoperim lucruri uimitoare pe care le pot cauta oamenii pe internet.

Ce au observat cei de la Google ca se intampla cu programul de traduceri Google Translate este si mai uimitor.

La inceput, niste tipi creativi au tradus grupuri de consoane in limba germana pentru a transforma translatorul intr-o unealta de creat ritmuri. Fraze precum “pv zk bschk” la inceput, nu insemnau nimic pentru dezvoltatorii de la Google dar apasand pe butonul de ascultare au ramas uimiti.

Mai mult

Pe primul loc se ajunge greu!

SEO (Search Engine Optimizations) este foarte asemantor cu dezvoltarea unei afaceri de succes. Daca faci lucruri gresite si asculti de oamenii nepotriviti, poti pierde totul, poti ramane fara aproape nimic.

Mai mult