Optimizare SEO

Conditia absolut necesara pentru ca un website sa isi indeplineasca rolul in planul de afaceri al unei companii, este ca acesta sa fie vizitat.

Conform ultimelor statistici mai mult de 70% din trafic este generat de motoarele de cautare. De aceea aveti nevoie de servicii de optimizare profesioniste.

Ce inseamna SEO? SEO (search engine optimization), este o succesiune de tehnici prin care siteul tau ajunge in primele pagini de rezultate ale motoarelor de cautare din sute de mii sau milioane de alte pagini cand cauti un cuvant sau o succesiune de cuvinte.

SEO presupune optimizarea siteului ca design si continut astfel incat acesta sa fie „SEO friendly” (motoarele de cautare sa poata culege informatia potrivita din siteul tau), iar in a doua etapa trebuie promovat corespunzator. Si in acest domeniu sunt multe companii care se lauda, sau chiar va garanteaza primele locuri, lucru care din start spune totul despre ei. Va recomand sa mai cautati pana gasiti pe cineva care cel putin pare serios. Noi nu va garantam nici o pozitie, va putem spune doar ce sanse sunt sa ajungeti in top cu siteul dumneavoastra si un orizont de timp pentru asta. Deasemeni, trebuie sa studiati portofoliul celor care spun ca va pot urca in top, noi avem cateva proiecte cu care ne mandrim si pot fi studiate la portofoliu seo.

Este bine de stiu ca in acest domeniu exista doua tabere, intitulate: Black Hat si White Hat.

Black Hat folosesc tehnici care nu sunt acceptate de motoarele de cautare, care mai devreme sau mai tarziu sunt descoperite si vor duce la excluderea definitiva a siteului dumneavoastra din toate motoarele de cautare

White Hat folosesc tehnici acceptate si un volum de munca imens. Acest domeniu fiind atat de vast vom incerca sa abordam in acest site fiecare element care va conduce la succesul siteu-lui dumneavoastra in acest univers.

Va prezentam un Ghid Seo, care speram sa fie cat mai folositor. Parerile si chiar criticile dumneavoastra sunt utile, nu ezitati.

6 comentarii la „Optimizare SEO”

  1. Ne-am apucat acum ceva timp de ghid, dar daca iti spun cat de multe informatii sunt o sa te iei cu mainile de cap. 🙂
    Oricum nu am reuntat la ideea de a publica un ghid de seo dar suntem ingrozitor de aglomerati in perioada asta. Sper ca pana la sfarsitul acestui an sa reusim sa mai povestim pe tema asta.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.