LaCosma

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/1-la-cosma.jpgVizualizeaza site-ul

CINE ESTE LACOSMA?

Firma cu peste 10 ani experienta in comercializarea, mentenanta si consilierea/consultanta ,dealer autorizat pentru achizitia de echipamente Husqvarna, LaCosma a decis recent upgradarea brandului propriu, precum si modernizarea/reorganizarea site-ului. Cu o oferta variata atat ca si destinatie cat si ca parametrii tehnici, firma a apelat la echipa noastra solicitand un site user-friendly si adaptat cerintelor actuale de piata.

MISIUNEA ECHIPEI ENDD

Avand o oferta atat de vasta, LaCosma a solicitat un site aerisit, un filtru care sa permita gasirea usoara a produselor solicitate, iar echipa noastra a oferit o grafica moderna, un meniu complet reorganizat si structurat pe comportamentul clientului firmei, un cos cu accesibilitate mare si achizitie facilitata, in conditii  de design responsive.

PUNCTE FORTE

Am adaptat site-ul atat pentru cumparatorii casnici cat si pentru profesionisti, oferind oricarei categorii de cumparatori informatii suficiente si o structura clara pentru achizitia de echipamente sau servicii LaCosma.

Pe langa acestea, cosul de cumparare are OneStep Checkout, o modalitate simpla de achizitie, iar site-ul ofera informatie instant prin intermediul radiografiei de produse.

WEBSITE VECHI

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/lacosma-new-vechi.png

WEBSITE ACTUAL

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/lacosma-new-copy.png

DROP-DOWN CUSTOMIZAT

INTERACTIUNE PRIN ANIMATII

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/categorii-3.gifhttps://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/logo-LACOSMA-.gif

GHID DE FOLOSINTA AL NOULUI LOGO

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/Brand-identity-style-guides-Logo-Design-LACOSMA-696×1024.pnghttps://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/05/loading.gif

Poti vizualiza proiectul la link-ul de mai jos sau
intra în contact cu echipa noastra pentru proiectul tau!

Vizualizeaza site-ul