LaCosma

DESPRE LACOSMA

Firma cu peste 10 ani experienta in comercializarea, mentenanta si consilierea/consultanta ,dealer autorizat pentru achizitia de echipamente Husqvarna, LaCosma a decis recent upgradarea brandului propriu, precum si modernizarea/reorganizarea site-ului. Cu o oferta variata atat ca si destinatie cat si ca parametrii tehnici, firma a apelat la echipa noastra solicitand un site user-friendly si adaptat cerintelor actuale de piata.

SOLICITARE

Avand o oferta atat de vasta, LaCosma a solicitat un site aerisit, un filtru care sa permita gasirea usoara a produselor solicitate, iar echipa noastra a oferit o grafica moderna, un meniu complet reorganizat si structurat pe comportamentul clientului firmei, un cos cu accesibilitate mare si achizitie facilitata, in conditii  de design responsive.

SERVICII

Am adaptat site-ul atat pentru cumparatorii casnici cat si pentru profesionisti, oferind oricarei categorii de cumparatori informatii suficiente si o structura clara pentru achizitia de echipamente sau servicii LaCosma.

Pe langa acestea, cosul de cumparare are OneStep Checkout, o modalitate simpla de achizitie, iar site-ul ofera informatie instant prin intermediul radiografiei de produse.

WEBSITE VECHI

Calculator al masei corporale care genereaza pachete de analize de preventie bazate pe profilul fiecaruia la un pret redus.

WEBSITE ACTUAL

Plansa anatomica Synevo este o aplicatie cu design responsive care faciliteaza selectarea unor grupe de analize in functie de organul selectat.

Website

Logo Design

Poti vizualiza proiectul la link-ul de mai jos sau
intra în contact cu echipa noastra pentru proiectul tau!