LaCosma

DESPRE LACOSMA

Firma cu peste 15 ani experienta in comercializarea, mentenanta si consilierea/consultanta ,dealer autorizat pentru achizitia de echipamente Husqvarna, LaCosma a decis recent upgradarea brandului propriu, precum si modernizarea/reorganizarea site-ului. Cu o oferta variata atat ca si destinatie cat si ca parametrii tehnici, firma a apelat la echipa noastra solicitand un site user-friendly si adaptat cerintelor actuale de piata.

SOLICITARE

Avand o oferta atat de vasta, LaCosma a solicitat un site aerisit, un filtru care sa permita gasirea usoara a produselor solicitate, iar echipa noastra a oferit o grafica moderna, un meniu complet reorganizat si structurat pe comportamentul clientului firmei, un cos cu accesibilitate mare si achizitie facilitata, in conditii  de design responsive.

SERVICII

Am adaptat site-ul atat pentru cumparatorii casnici cat si pentru profesionisti, oferind oricarei categorii de cumparatori informatii suficiente si o structura clara pentru achizitia de echipamente sau servicii LaCosma.

Pe langa acestea, cosul de cumparare are One Step Checkout, o modalitate simpla de achizitie, iar site-ul ofera informatie instant prin intermediul radiografiei de produse.

WEBSITE VECHI

Excelăm în crearea de identități vizuale și de brand, proiectarea de produse digitale și site-uri web și crearea de teme WordPress personalizate.

WEBSITE ACTUAL

Ne place design-ul orientat spre utilizator, mărcile concepute cu atenție și construirea de teme WordPress personalizate.

Website

Logo Design

Poți vizualiză proiectul la link-ul de mai jos sau intră în contact cu echipa noastră pentru proiectul tău!