Hostland

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/02/hostland.jpg

Inceputul companiei Hostland poate fi descris ca un adevarat start-up. Totul a pornit intr-un mic apartament in anul 2011, unde 2 prieteni pasionati de mediul online care au decis sa inceapa propria afacere de gazduire web ca raspuns la solicitarile clientilor de web design.

Vizualizeaza site-ul

SOLICITARE

Solicitarea initiala a echipei a fost pentru a proiecta o identitate vizuală potrivită pentru comunicarea de marcă pe partea digitală, întruchipând valorile și misiunea reînnoită. Apoi serviciile au fost extinse catre Adwords, SEO precum și rebranding-ul website-ului la noile tendinte minimaliste.

SERVICII

Identitate de brand
Servicii de analiza
SEO
Adwords
Design vizual
Dezvoltare

REZULTATE

O abordare de proiectare aproape de canoanele obișnuite de comunicare a sectorului ne-a permis să dezvoltăm un sistem vizual imediat axat pe serviciile concrete de gazduire. Am dezvoltat website-ul capabil să spună o poveste într-un mod tânăr și elegant. Echipa End Soft Design încă lucrează la promovarea, optimizarea și dezvoltarea website-lui.

DESIGNUL GRAFIC

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/02/hostland-design-.jpg

RESPONSIVE

Website-ul a fost proiectat pentru mai multe dimensiuni de ecran, asigurându-se că utilizatorul obține o experiență unificată pe dispozitive și platforme.

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/02/hostland-responsive-1.jpg

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.