Popescu & Asociatii

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/05/popescu-si-asociatii-endd-client.jpg

Noul website Popescu si Asociatii este un site conceput pentru a prezenta intr-un mod cat mai eficient domeniile de activitate ale firmei de avocatura. Website-ul prezinta intr-o maniera eleganta serviciile oferite, calificarile si acreditarile membrilor firmei si informatii actualizate despre firma de avocatura.

Vizualizeaza site-ul

CINE ESTE POPESCU si ASOCIATII

Înființată ca o firmă de avocatură cu servicii complete POPESCU & ASOCIATII combină expertiza și expunerea în domeniul consultanței în procese și săli de judecată, pentru a oferi consultanță și reprezentare atât în dosarele locale, cât și în dosarele de tranzacții.

MISIUNEA ECHIPEI ENDD

Sarcina noastra a fost de a crea un website simplu, elegant si profesional care sa inspire seriozitate si sa transmita informatii despre serviciile pe care le ofera, domeniile de activitate, dar si articole de actualitate pentru clienti.

PUNCTE FORTE

Scopul proiectului a fost acela de a usura navigarea utilizatorului pe site si de a oferi inca din primul ecran cele mai importante informatii pentru un acces facil.

logo

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/06/popescu-asociatii-endd-logo-1.jpg

pagini

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/06/ecrane-popescu-WEBSITE.pnghttps://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/07/ecrane-popescu-WEBSITE-culori.pnghttps://www.endd.ro/wp-content/uploads/2020/07/popescu-si-asociatii-endd-client-responsive.jpg

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.