Adaugare articole/posturi in WordPress

Pentru adaugarea unui Articol/Post:

1. Click pe Articole/Posts;

2. Click Adauga/Add new;

3.  Completati campurile necesare: titlu, continut, categoria in care va aparea articolul.

Introduce tititlul in campul de editare Titlu/Title.

In acest camp se introduce titlul articolului, care poate contine anumite simboluri precum virgule, apostrof, linie de despartire cuvant, etc.

Introduceti textul, care poate contine si linkuri catre alte site-uri, linkuri catre imagini, puteti scrie orice informatie care doriti sa apara in articol.

In modul de editare Visual, este vizibil continutul articolului, in modul de editare HTML, se introduc codurile de programare care stabilesc modul in care va fi afisat articolul  in pagina.

Pentru a adauga imagini folositi butonul Adaugare imagine/Add image,de langa linkul Incarcati/Introduceti din partea stanga de sus.

In sectiunea Categorii/Categories bifati categoria in care doriti sa fie incadrat articolul.

Pentru a crea o categorie noua, folositi butonul Adaugati categorie noua/Add new category.

In pagina pentru adaugare de articole trebuies ccompletate/bifate campurile: Descrierea produsului/Product settings, Product  options, Campuri personalizate/Custom fields, Autor/Author.

Trimiteti trackbackuri/Send Trackbracks

In acest camp se pot introduce linkuri catre alte site-uri WordPress.

Campurile personalizate/Custom fields pot modifica modul in care este afisat articolul. Se poate introduce manual informatia in acest camp sau pot fi folosite pluginuri care o va introduce automat.

Parola de protectie/Password protection

Daca nu doriti ca articolul sa fie public, acesta poate fi protejat printr-o parola care se introduce astfel: din panoul de Publicare/Publish din dreapta, in modul de Vizualizare/Visibility se selecteaza Modificati/Edit, apoi Protectie parola/Password protected si se introduce parola, dupa care faceti click pe Ok.

Comentarii/Comments

In aceasta sectiune exista 2 optiuni: Permiteti comentarii /Allow comments si Allow trackbacks and pingbacks on this page.

Pentru ca utilizatorii sa poata inscrie comentarii la articol, se bifeaza optiunea Permiteti comentarii/Allow comments. Daca aceasta optiune nu este bifata, nimeni nu va putea face comentarii asupra articolului. Pentru a putea adauga linkuri catre alte site-uri se bifeaza Allow trackbacks and pingbacks on this page.

In sectiunea Autor/Author se trece numele celui care a scris articolul.

Dupace a fost editat articolul, acesta poate fi previzualizat, pentru a vedea modul de afisare in pagina, folosind butonul Previzualizare/Preview.

Articolul poate fi salvat ca ciorna, folosind butonul Salvati ciorna/Save in cazul in care doriti sa reveniti asupra lui si apoi sa-l publicati.

Pentru publicarea articolului pe site faceti click pe butonul Publicati/Publish din panoul de publicare din dreapta.

3 comentarii la „Adaugare articole/posturi in WordPress”

  1. De ce nu apare postul pe site ?
    E atribuit categoriei și tot nu apare pe site…
    Cand dau view post se vede cum ar fi pe site, dar cand intru in site prin pagina de home atunci nu mai apare.
    Care sa fie problema ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.