Ghid administrare comentarii in WordPress

Pentru a accesa meniul de comentarii trebuie sa accesezi meniul de administrare si daca ai permisiunile necesare vei vedea o pagina in genul celei din imagine. Apasa pe link-ul comments/comentarii.

Pagina de comentarii/comments arata ca in imaginea de mai jos. Comentariile/comments noi sunt marcate de o culoare aurie.

Pentru a lasa vizitatorii site-ului sa vada noile comentarii acestea trebuie aprobate. Muta mouse-ul peste comentariul pe care vrei sa il aprobi si meniul marcat cu rosu va aparea. Apasa approve/aproba. Din acelasi meniu poti marca comentariul ca spam sau sa il editezi. Zona marcata cu verde contine date despre autorul comentariului. Poti vedea toate comentariile de la acelasi IP apasand pe link-ul cu o serie de numere sau comentariile de la acelasi email daca apesi pe email.

 

 

Pentru a executa aceeasi actiune la mai multe comentarii trebuie folosit meniul bulk actions/actiuni in masa. Intai apesi casutele comentariilor asupra carora vrei sa actionezi. Apoi te duci in meniul bulk actions/actiuni in masa si selectezi actiunea dorita. La sfarsit apesi butonul apply/aplica.

Un comentariu la „Ghid administrare comentarii in WordPress”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.