Tonomatograph.com

Tonomatograph.com – probabil unul dintre cele mai bune softuri online pentru grafica. Un software 100% romanesc! Echipa End Soft Design a dezvoltat Tonomatul de grafica, acest software web care se adreseaza atat incepatorilor cat si profesionistilor in grafica digitala, punandu-le la dispozitie o „banca” de elemente grafice utile, de font-uri si formate, care sa ii ajute in realizarea in cel mai scurt timp a unor produse grafice de calitate superioara, fara un efort deosebit, gata pentru print.

Website: www.tonomatograph.com

Momentan doar varianta Desktop. Lucram si la varianta aplicatiei pentru dispozitivele mobile. Multiplele combinatii pe care acest program le permite asigura unicitatea produselor pe piata, atat in ceea ce priveste paleta coloristica, dimensiunile, orientarea, aspectul si designul.

Versatilitatea programului permite acoperirea unei arii largi de domenii de utilizare, permitand elaborarea unui produs care sa se plieze fidel pe cerintele oricarui client oricat de specifice sau de generale ar fi acestea. De exemplu se pot realiza materiale grafice pentru retele sociale gen Facebook, Instagram, Twitter etc sau prezentari profesionale HD, carti de vizita si multe alte materiale. Pentru toate aceste categorii exista templateuri care sa va usureze munca.

Facebook post ideas, size 940 x 788 px - Tonomatograph 2016-07-06 15-31-20

Platforma este conceputa sa fie usor de utilizat, avand in baza de date elemente moderne de design, permitand totodata si includerea elementelor personale in produsul finit.

Varianta anterioara