Tonomatograph.com

WORDPRESS

Tonomatograph.com – probabil unul dintre cele mai bune softuri online pentru grafica. Un software 100% romanesc!

Echipa End Soft Design a dezvoltat Tonomatul de grafica, acest software web care se adreseaza atat incepatorilor cat si profesionistilor in grafica digitala, punandu-le la dispozitie o „banca” de elemente grafice utile, de font-uri si formate, care sa ii ajute in realizarea in cel mai scurt timp a unor produse grafice de calitate superioara, fara un efort deosebit, gata pentru print.

DESPRE Tonomatograph

Tonomatograf (site-ul) vă oferă posibilitatea de a vă crea produsele personalizate de design grafic, aducând într-un șablon grafic, imaginile, fonturile, textele, culorile și simbolurile alese de dvs. În acest fel, produsul final va fi rezultatul propriilor alegeri.
Produsele finale achiziționate și descărcate de pe acest site sunt fișiere digitale vector PDF de înaltă calitate „preparate pentru imprimare” și fișier PNG (pentru publicare web).

SOLICITARE

Momentan doar varianta Desktop. Lucram si la varianta aplicatiei pentru dispozitivele mobile. Multiplele combinatii pe care acest program le permite asigura unicitatea produselor pe piata, atat in ceea ce priveste paleta coloristica, dimensiunile, orientarea, aspectul si designul.

SERVICII

Versatilitatea programului permite acoperirea unei arii largi de domenii de utilizare, permitand elaborarea unui produs care sa se plieze fidel pe cerintele oricarui client oricat de specifice sau de generale ar fi acestea. De exemplu se pot realiza materiale grafice pentru retele sociale gen Facebook, Instagram, Twitter etc sau prezentari profesionale HD, carti de vizita si multe alte materiale. Pentru toate aceste categorii exista templateuri care sa va usureze munca.

Website

Design