Elegance Decor

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/03/1-elegance-1.jpgwww.elegance-decor.ro

CINE ESTE ELEGANCE DECOR

De cate ori nu ai visat sa iti oferi un spatiu in care sa te simti pretuit si sa te poti relaxa alaturi de familie si prieteni, un spatiu in care bunul gust si calitatea sa se imbine cu utilitatea si accesibilitatea? Un spatiu care sa reflecte in cele mai mici detalii aspiratiile si nevoile, dar si stilul personal. Pentru toate aceste dorinte, Elegance Décor reprezinta raspunsul si totodata solutia ideala.

MISUNEA ECHIPEI ENDD

Am realizat un site in care sunt prezentate atat produse cu pret cat si fara, intr-un magazin online dar cu aspect de website de prezentare de produse. Sectiunea PORTOFOLIU, creata sa faciliteze modul de navigare si gestionare produse,da viitorului client al Elegance Décor posibilitatea de a importa sub forma de fisiere .xls detaliile produselor. Clientul nostru poate administra autonom site-ul, acesta fiind gazduit pe o platfporma WordPress standard.

PUNCTE FORTE

Experienta noastra ne-a permis crearea unui site special, modern si elegant, usor de gestionat, dar pe de alta parte complex si menit sa incurajeze interactiunea si conversia. Costruirea unui astfel de website care sa poata fi usor de accesat de pe orice tip si dimensiune de display, fara sa stirbim din calitate, a reprezentat o provocare de care ne-am achitat cu succes, clientii Elegance Décor avand la dispozitie un site de calitate.

INTERACTIUNE PRIN ANIMATII

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/03/MD-refacut.gif

PAGINA DE PRODUS BINE CONSTRUITA

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/03/PRODUS-1-1024×813.jpg

INFORMATII ACCESIBILE PENTRU UTILIZATORI

https://www.endd.ro/wp-content/uploads/2017/03/loading.gif

Poti vizualiza proiectul la link-ul de mai jos sau
intra în contact cu echipa noastra pentru proiectul tau!

Vizualizeaza site-ul