Elegance Decor

DESPRE ELEGANCE DECOR

De cate ori nu ai visat sa iti oferi un spatiu in care sa te simti pretuit si sa te poti relaxa alaturi de familie si prieteni, un spatiu in care bunul gust si calitatea sa se imbine cu utilitatea si accesibilitatea? Un spatiu care sa reflecte in cele mai mici detalii aspiratiile si nevoile, dar si stilul personal. Pentru toate aceste dorinte, Elegance Décor reprezinta raspunsul si totodata solutia ideala.

SOLICITARE

Am realizat un site in care sunt prezentate atat produse cu pret cat si fara, intr-un magazin online dar cu aspect de website de prezentare de produse. Sectiunea PORTOFOLIU, creata sa faciliteze modul de navigare si gestionare produse,da viitorului client al Elegance Décor posibilitatea de a importa sub forma de fisiere .xls detaliile produselor. Clientul nostru poate administra autonom site-ul, acesta fiind gazduit pe o platfporma WordPress standard.

SERVICII

Experienta noastra ne-a permis crearea unui site special, modern si elegant, usor de gestionat, dar pe de alta parte complex si menit sa incurajeze interactiunea si conversia. Costruirea unui astfel de website care sa poata fi usor de accesat de pe orice tip si dimensiune de display, fara sa stirbim din calitate, a reprezentat o provocare de care ne-am achitat cu succes, clientii Elegance Décor avand la dispozitie un site de calitate.

Animații

Design

UI STYLE GUIDE

Vrei să vorbim despre ce putem face pentru tine?
Hai să lucrăm împreună!

Aveți o idee pe care ați dori să o realizați cu noi? O viziune îndrăzneață si aveți nevoie de un partener? Perfect!
Atunci ar trebui să vorbim. Utilizați formularul de contact pentru a intra în legătură cu noi
sau pentru a ne trimite un e-mail la adresa: office@endd.ro