Solutii ecommerce

Teoretic cele mai bune solutii ecommerce sunt cele dedicate pentru fiecare companie. Tinand cont si de costuri sunt multi intreprinzatori care apeleaza la solutii ecommerce gratuite. In acest sens, o sa incercam in acest post sa facem o analiza si sa testam cateva solutii gratuite.

Probabil va intrebati de ce o firma de web design face reclama unor solutii ecommerce gratuite? Ei bine, pentru ca suntem foarte deschisi catre opensource si totodata va putem oferi diverse servicii si in aceasta zona, cum ar fi: instalarea solutiilor, realizarea de templateuri, consultanta si personalizare.

In cazul in care aveti gazduire la noi instalarea unei astfel de solutii este gratutia, inclusiv instalarea unui template. Avem o oferta gazduire web extrem de atractiva.

Ca sa revenim la subiectul nostru despre solutii ecommerce:

Primul site studiat este osCommerce Online Merchant v2.2

Este un magazin foarte popular, usor de utilizat. Ca problema generala pentru toate magazinele de acest tip ar fi baza de date care nu este deloc dinamica. Templateurile sunt destul de greu de implementat de necunoscatori. Am instalat un astfel de magazin si poate fi vizualizat in varianta originala aici. Si deasemeni poate fi descarcat direct prin linkul urmator. Pachetul vine cu instructiuni complete de instalare.

Pentru mai multe informatii contactati echipa End Soft Design prin formularul de contact sau direct pe forum. Pentru gazduirea la noi beneficiati de instalare gratuita a oricarui tip de astfel de magazin.

Un comentariu la „Solutii ecommerce”

  1. Buna ziua,

    Ar trebui sa va indeprati atentia si catre osCommerce-urile ceva mai performante, cum ar fi magento…care la ora actuala este cel mai tare in acest domeniu.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.