Proiecte vechi

Jucarii pentru copii si bebelusi


Website: www.jucarii-copii-bebelusi.ro

Proiect deosebit de interesant, cu o grafica adecvata consumatorilor principali, deosebit de accesibil si util organizat, astfel incat, orice parinte poate sa aleaga in cel mai scurt timp jucaria adecvata varstei, dorintei si talentelor copiilor pebtru care acceseaza site-ul.

Mai mult

Jaluzele de exterior Shadeon


Website: www.jaluzeledeexterior.ro

Website de prezentare al companiei Shadeon, specialisti in tehnica de umbrire, dedicat in intregime jaluzelelor de exterior.  Acest site are ca scop oferirea de informatii complete care sa ajute viitori clienti in alegerea unui anumit tip de jaluzele exterioare.  Aici veti gasi: o gama diversificata de jaluzele, sfaturi ale specialistilor,  oferte speciale si multe altele.

Mai mult

Copertine Shadeon

Webdesign: www.copertine-shadeon.ro Website de prezentare dedicat in intregime unui produs extrem de util atat pentru utilizatorii rezidentiali cat si industriali: … Mai mult

Usi garaj Shadeon

Website de prezentare al companiei Shadeon, dedicat in intregime usilor de garaj. Acest site are ca scop oferirea de informatii complete care sa ajute la alegerea unui anumit tip de usa de garaj  Aici veti gasi: detalii constructive, sfaturi ale specialistilor, o gama diversificata de usi, oferte speciale si multe altele.

http://www.usi-shadeon.ro

Mai mult

Jaluzele de lemn Shadeon

Website care se adreseaza in intregime prezentarii unei solutii de umbrire deosebite: jaluzelele de lemn. Compania Shadeon, o firma cu experienta in tehnica de umbrire, ofera vizitatorilor sai informatii complete care sa le ofere posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de modele, culori, dimensiuni, jaluzelele care sa le ofere confort, eleganta si eficienta in controlul luminii.

http://www.jaluzeledelemn.ro

Mai mult

Carne buna.ro

Un site de informare a consumatorilor care isi doresc sa manance sanatos, natural. Carnea de curcan, in speta, aportul nutritional adus de aceasta, tehnici de pastrare , retete si multe alte informatii utile le gasiti aici.

http://www.carnebuna.ro

Un proiect construit de noi de la zero, atat ca design cat si ca programare. Un site simplu doar  in aparenta  pe care  ne-am dat silinta sa-l structuram cat mai bine astfel incat cei interesati in aflarea de informatii suplimentare despre o viata naturala sa o poata face cat mai usor. Un proiect util si frumos.

Mai mult

Dr. M Estetic

Website de prezentare al cabinetului de infrumusetare –  Dr. M Estetic – condus de binecunoscutul medic Mirela Miertoiu. Un mix de servicii complexe , oferite de profesionisti din domeniul frumusetii si al sanatatii.Totul ca sa va simtiti bine.

http://www.mirelamiertoiu.ro/

Un website modernizat de echipa noastra, un proiect la care am lucrat cu placere. Un site foarte complex, la care s-a muncit mult dar cu care ne mandrim. Informatii multe dar bine structurate, imagini edificatoare, design atractiv care sa transmita o stare de bine persoanele care isi doresc sa se simta sanatoase si frumoase sunt cateva din caracteristicile acestei lucrari.

Mai mult