POPP și Asociații

WORDPRESS

Noul website Popp & Asociații este unul dintre cele mai noi proiecte importante realizate de către echipa End Soft Design.

Proiectul ne permite să reflectăm mai bine competența și caracterul actual al echipei, combinând competentele noastre într-un website coerent și bine închegat. Am fost capabili de a realiza acest lucru la cele mai bune capacități ale noastre grație excelentei colaborări în echipă cu Mihai A. Ganea, Director Marketing-Vânzări din echipa Popp și Asociații.

DESPRE POPP & ASOCIAȚII

Gama de servicii pe care compania POPP & ASOCIAŢII le oferă vizează o mare parte a domeniilor de activitate din construcții. Pornind de la proiectarea structurilor, care reprezintă principala activitate a companiei, continuând cu studii dintre cele mai diverse și încheind cu domeniul consultanței și cel al managementului de proiecte, POPP & ASOCIAȚII și-a creat o poziție de lider în piața construcțiilor prin diversitatea și calitatea fără compromis a serviciilor oferite.

SOLICITARE

S-a dorit inca de la bun inceput un website complet nou, cu un design unic. Deasemeni, una dintre cerintele de baza au fost ca firma care preia proiectul sa ofere si partea de video dar si partea de foto. Astfel fiind realizate 4 videoclipuri si 15 sedinte foto pentru anumite cladiri din portofoliul clientul. De asemenea, s-a dorit ca website-ul sa fie cat mai customizabil print-un CMS, pentru a se putea interveni ulterior cu usurinta.

SERVICII

Respectand manualul de identitate am combinat armonios experienta noastra UX/UI, creativitatea cu care ne-am obisnuit clientii dar si functionalitati spectaculoase dezvoltate pentru acest proiect. Cu toții am fost de acord ca să folosim cuvinte îndrăznețe, inspirationale și imagini spectaculoase care vor fi cheia succesului pentru noul website. Treaba noastră a fost să completăm aceste elemente cu un design transparent și bine împarțit pe cadre.

Video

unul din cele 4 videoclipuri realizate

Website

Design

UI STYLE GUIDE

Responsive

Website-ul a fost proiectat pentru mai multe dimensiuni de ecran, asigurându-se ca utilizatorul să obțină o experiență unificată pe diferite dispozitive: mobil, tabletă și desktop.

Navigare

UN CADRU = UN SCROLL