Bucharest Hair Institute

WORDPRESS

Am colaborat cu echipa de la Implant Capilar pentru a construi un nou site web pentru Bucharest Hair Institute.

Și-au dorit să prezinte o viziune puternică, coerentă și consecventă asupra diagnosticarii, prevenției și asupra implantului de păr, precum si a promovării acesteia.

DESPRE Bucharest Implant Institute

BUCHAREST HAIR INSTITUTE este una dintre cele mai specializate centre de diagnosticare, preventie si implant de par din EUROPA.

SOLICITARE

S-a dorit inca de la bun inceput un website complet nou, cu un design unic. Au avut nevoie de un partener cu care să lucreze îndeaproape cu echipa lor intr-un timp foarte scurt. Au avut nevoie să construim un site web de marketing pentru a-și comunica ofertele de produse. u avut nevoie sa proiectăm un UX/UI elegant pentru produsul lor și sa oferim cod front-end semantic și receptiv pentru viitorii clienti.

SERVICII

Odată ce aceste design-uri au fost aprobate, ultimul nostru pas a fost crearea unui cod HTML/CSS/JS receptiv, semantic și lucrul îndeaproape cu echipa de ingineri pentru a asigura o implementare de succes, fără întreruperi si căt mai rapid. Și-au dorit să creștem numărul vizitatorilor pe website și creșterea numarului de vânzari online.

Website

Responsive

Website-ul a fost proiectat pentru mai multe dimensiuni de ecran, asigurându-se ca utilizatorul să obțină
o experiență unificată pe diferite dispozitive: mobil, tabletă și desktop.