Mica Publicitate

WORDPRESS

Site-ul de anunțuri Mica Publicitate.ro în momentul de față este în continuă dezvoltare și colaborăm în permanență în strânsă legătură cu clientul nostru.

Scopul comun este de ajunge în top-ul site-urilor de anunțuri din România.

DESPRE MICAPUBLICITATE

Mica Publicitate.ro este un site de anunturi online detinut de o echipa tanara si entuziasmata de a se lansa intr-un domeniu plin de provocari. Website-ul ofera servicii de publicare anunturi de vanzare sau inchirere.

SOLICITARE

Sarcina echipei End Soft a fost diversa. SEO pentru ocuparea unor pozitii de top pe cuvinte specifice domeniului. Am oferit servicii de analiza, management si contribuirea cu idei noi la dezvoltarea proiectului. Pe langa acestea am realizat grafica intregului website (UI/UX) si dezvoltarea acestuia prin implementarea functionalitatilor specifice unui website de anunturi. Website-ul este in continua dezvoltare iar marketingul online in curs.

SERVICII

Urmarirea si pastrarea in permanenta a simplitatii in grafica cat si in usurinta utilizarii intregului site pentru utilizatori, atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori. O alta provocare este cea de Promovare de tip SEO – pozitii de top pentru cuvinte cheie cum ar fi “mica publicitate” (simplu sau pe orase), “anunturi electrocasnice“, “anunturi electronice“, “anunturi ceasuri“, “anunturi afaceri” si multe altele…

Website

Design

UI STYLE GUIDE

Responsive

Website-ul a fost proiectat pentru mai multe dimensiuni de ecran: mobil, tabletă și desktop.