Istoric

Compania noastra de web design a fost lansata pe piata romaneasca in vara anului 2007. La acea vreme echipa era formata dintr-un designer, un programator si un manager de proiect. Acum lucrurile stau altfel. https://www.endd.ro/ la inceputuri

Versiunea 2.9 a fost lansata in ianuarie 2008.
https://www.endd.ro/ mai tarziu

Versiunea 3.1 a fost lansata in pe 15 ianuarie 2009 si este cea pe care o rasfoiti acum. Din pacate nu am avut timp sa ne ocupam de hainele noastre desi echipa a crescut.

In momentul de fata suntem in curs de redesenare pentru versiunea 4. Speram sa reusim cat mai curand sa o aducem la lumina.

Cum spuneam mai sus, cum se vede si la portofoliu, am evoluat. Am inceput timid, am facut greseli (dar am invatat din ele), am incercat sa fim la zi cu tehnologia iar acum avem proiecte foarte interesante realizate si clienti multumiti.

In acest moment echipa noastra numara 13 oameni impartiti pe departamente: programare, grafic design, animatii flash si marketing online. Nu avem oameni buni la toate. Fiecare isi stie foarte bine locul si munca. In timp am invatat sa lucram ca un tot unitar ca o echipa de oameni diferiti dar cu aceeasi pasiune. De fapt pasiunea ne leaga si ne ajuta sa mergem mai departe. In acest moment suntem capabili sa abordam orice tip de proiect.

Suntem aici pentru a va ajuta in dezvoltarea afacerii!
Optimizam prezentul, desenam viitorul!

2 comentarii la „Istoric”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.