Felicitari de craciun

Noi va construim felicitari personalizate, unice (creatie, design, concept). Cateva exemple mai jos.

Aici va puteti face singuri foarte usor: Tonomoatograph – Christmas cards!

Sfantul Nicolae deschide sezonul sarbatorilor de iarna. Vine Craciunul! La radio deja au inceput colindele, iarna a luat locul toamnei in batalia anotimpurilor, la munte a nins, gerul iti imbujoreaza fata si te face sa porti manusi, magazinele sunt gatite de Craciun si in aer pluteste izul sarbatorilor. Pentru a intampina cum se cuvine Craciunul si Noul An alaturi de colegi si clienti, echipa End Soft Design va sta la dispozitie cu diferite tipuri de felicitari create special pentru tine si firma ta. Noi te ajutam sa le oferi o mica bucurie: o felicitare ce contine toate gandurile bune pentru perioada care va urma. Va oferim felicitari de Craciun personalizate pentru toate tipurile de firme. Noi venim cu idei pentru a-i bucura pe toti cei care v-au stat alaturi in afaceri si v-au sustinut.

Va prezentam cateva exemple de felicitari pentru sarbatori dar si cateva unicat, realizate pentru clientii nostri:

Felicitari se trimit inca din 1843, primul care a comercializat felicitarea a fost Sir Henry Cole, la Londra. De atunci si pana acum felicitarea a cunoscut modificari de textura si de design, de la o felicitare materiala, la una virtuala, de la stelute, brazi, Mosi Craciuni, la Craciunite, dar totusi gandurile trimise au ramas aceleasi: urari de bine pentru a petrece urmatoarea perioada alaturi de cei dragi.

Noi venim cu ideile, tu vii doar cu expeditorul si cu ‘ideea principala’ a felicitarii. Noi facem restul, realizam o felicitare unica pentru firma ta, cu logo si muzica speciala.

Daca doriti sa trimiteti o felicitare online unui prieten sau partner va invitam pe site-ul nostru Extrafelicitari.ro

Puteti alege din felicitarile deja realizate o varianta pe care o personalizam cu sigla dumneavoastra sau puteti cere realizarea de felicitari unicat.

 

10 comentarii la „Felicitari de craciun”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.