Alver Green

DESPRE ALVER GREEN

Firma infiintata in anul 2014, Alver Green aduce pe piata romaneasca, pe langa o bogata gama sortimentala ce cuprinde produse de menaj si curatenie, articole de unica folosinta, saci menajeri, detergenti, articole din hartie etc, si experienta a peste 10 ani in domeniul vanzarilor si beneficiul unei indelungate perioade in care atentia fata de client reprezinta un scop in sine.

SOLICITARE

Designul realizat de noi se bazeaza pe abordarea moderna a modului in care sunt prezentate produsele firmei. Pe langa elementele clasice, cu filtre si categorii intuitive, s-a realizat o structurare mai eficienta a produselor, mult mai accesibila viitorilor potentiali clienti Alver Green. Pentru exemplificare: Produse recomandate restaurantelor.

SERVICII

Elementele utilizate si-au propus sa ofere posibilitatea accesarii site-ului de pe orice tip si dimensiune de display, inlesnirea navigarii in site prin ordonarea logica a produselor. Fiecare viitor client Alver Green ajunge intuitiv, contextual si vizual in contact cu produsele firmei. Functia “CERE COTATIE” faciliteaza semnificativ cresterea conversiilor.

Website