4friends

DESPRE 4-FRIENDS

Restaurant cu specific european, recent renovat, 4Friends reprezinta unul dintre reperele culinare de marca ale municipiului Constanta. Oferind o paleta vasta de produse si preparate culinare, precum si o gama variata de servicii, 4Friends isi intampina clientii  intr-o atmosfera placuta, relaxanta, moderna, perfect adaptata pentru orice gust si pentru orice ocazie.

SOLICITARE

Echipa s-a confruntat cu o gama sortimentala vasta, cu o paleta de servicii impresionanta care a fost necesar sa fie organizata cat mai logic si usor de accesat atat de pe dispozitivele cu display mare (pc sau laptop) cat si de pe dispositive cu diagonal mica (tableta sau telefon) reusind sa nu privam nici unul dintre clientii firmei , indiferent de dispozitivul folosit la plasarea  comenzilor.

SERVICII

Meniu-ul este structurat atat pe zile cat si pe nivel de pret sau pe preferinta culinara, bazat atat pe alegerea din lista cat si pe tastarea numelui produsului, ceea ce usureaza foarte mult utilizarea site-ului de catre clienti. Dinamica designului nu stanjeneste incarcarea site-ului,si permite accesul comod atat la produsele culinare cat si la serviciile  firmei,  fiind in acelasi timp, modern si atragator.

Website