Web design blog

Cuvantul Blog este o abreviere pentru Weblog (jurnal web) iar din punct de vedere tehnic este o categorie de website. La fel ca orice site, blog-urile pot contine:  discutii tematice,  stiri, prezentari pentru diverse produse  sau jurnale personale. De fapt nu exista limitari fata de website-urile obisnuite, chiar vin cu cateva functionalitati suplimentare: posibilitatea de a invita vizitatorii sa comenteze articolele publicate, schimbul facil de linkuri intre bloguri partnere, spatii generoase pentru informatie text, usurinta in adaugarea informatilor pe site si multe altele.

Sa trecem si la intrebarea magica: Ne pricem la blog-uri?

Da! Site-ul pe care sunteti acum este de fapt un blog pe platforma de WordPress. Avem si cateva teme care pot fi accesate gratuit pe linkul urmator: Free WordPress Themes

Alte exemple de bloguri sau website-uri care au o platforma de blog in spate (concepute de noi ) veti gasi accesand linkurile urmatoare:

http://www.training-consultanta.ro/

http://www.evenimente-corporate.ro

http://www.cosma-husqvarna.ro/

http://www.e-nunti.ro

http://www.badpolitics.ro

http://www.thursdaytea.ro/

Ca sa revenim la intrebarea mentionata mai sus, DA, ne pricepem foarte bine la bloguri.  Suntem buni profesionisti pe platforma WordPress; avem  o echipa formata din programatori, designeri si flash designeri care stiu sa realizeze foarte bine un web design blog (sau website pe platforma de blog).

Utilizand formularul de Contact veti primi o cotatie in cel mai scurt timp.

Pentru cei mai sceptici,  propunem sa incerce un blog gratuit.

Un comentariu la „Web design blog”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.